Care sunt cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piata acum. FOTO

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 15:23
10850 citiri
Care sunt cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piata acum. FOTO
Cele mai bune 15 smartphone-uri disponibile in piata

Competitia pe segmentul telefoanelor mobile este din ce in ce mai acerba, pe piata fiind lansate tot mai multe modele, in timp ce unii producatori se confrunta cu probleme, unele foarte mari.

Totusi, noutatile sunt asteptate de utilizatori, mai ales ca se apropie sezonul sarbatorilor de iarna, cand multi operatori vor face reduceri mari de preturi, in incercarea de a castiga pozitii cat mai bune.

Nokia 1020, iPhone 5S, Galaxy S4, HTC One sunt cateva dintre noile terminale care fac parte din clasamentul celor mai bune smartphone realizat de BusinessInsider.

BlackBerry Z10 si Q10

BlackBerry Z10 nu a avut succesul estimat

Desi acest model nu a avut succesul estimat in randul utilizatorilor, este unul destul de bun. Acesta este primul care are instalat sistemul de operare BlackBerry 10, destul de bun, insa mai "sarac" comparativ cu ce ofera iPhone sau Android. In acelasi timp, BlackBerry 10 are o sectiune de aplicatii saraca.

BlackBerry Q10 este unul dintre ultimele cu tastatura "clasica"

Acestuia i se adauga modelul Q10, tot de la BlackBerry. Acesta este un telefon destinat celor care isi vor, neaparat, o tastaura "fizica", fiind unul dintre putinele astfel de modele .

Ca si cel anterior, Q10 are instalat sistemul de operare BlackBerry 10. Este ideal pentru cei care isi doresc un telefon cu design clasic. Insa tastatura este singurul avantaj care il recomanda pentru cumparare.

Nokia Lumia 1020 si 925

Lumia 1020 are cea mai performanta camera

Lumia 1020, "capitanul de echipa" al celor de la Nokia, are cea mai buna camera dintre toate smartphone-urile. Daca fotografia este pasiunea utilizatorului, atunci acesta este principalul motiv de cumparare.

Totusi, sunt cateva detalii care il dezavantajeaza. Lumia 1020 este mai gros si mai greu comparativ cu majoritatea terminalelor competitoare, tocami pentru a face loc acestei camere, ba chiar are o "umflatura" pe partea din spate. Sistemul de operare este Windows Phone, care nu are disponibila aceeasi "cantitate" de aplicatii ca iOS sau Android.

Lumia 925, cel mai bun telefon cu Windows Phone

Lumia 925 este considerat de multi ca fiind, in prezent, cel mai bun telefon cu Windows. Din punct de vedere al designului, este cel mai bun terminal produs de Nokia, avand inclusa si o camera performanta. Pentru cei interesati de sistemul de operare Windows Phone, Lumia 925 este cea mai buna alegere.

LG Optimus G Pro si G2

Optimus G Pro, terminal LG din categoria phablet

Optimus G Pro este cel mai important terminal al LG din categoria phablet, adica un smartphone cu un ecran imens, ce-l face sa arate ca o tableta. Optimus are un ecran de 5,5 inch care poate rula video HD 1080p. Daca este preferat un ecran mare, acesta este excelent.

LG G2 are ecran de 5 inchi

G2 este cel mai importante produs LG din segmentul smartphone, cu un ecran excelent de 5 inchi si cu cea mai noua versiune de Android. Totusi, are si unele "hibe" ale designului. Butoanele de pornire si de volum sunt plasate pe partea din spate.

Samsung Galaxy Note III

Note III are cel mai mare ecran

Samsung a popularizat categoria "phablet" cu Galaxy Note acum doi ani. Acum, acest model a ajuns la a treia generatie, cu Note III.

Galaxy Note III are cel mai mare ecran, de 5,7 inch, insa este mai subtire si mai usor decat modelul lansat de sud-coreeni anul trecut. De asemenea, are inclus un "stylus" special, S Pen, cu care se poate desena si lua notite.

Google Nexus 4

Nexus 4 este produs de LG

Terminalul Nexus ale celor de la Google a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta ce este mai bun in sistemul de operare Android. Principalul model al celor de la Google este Nexus 4, care este produs de cei de la LG.

Pretul pentru un Nexus 4, necodat, incepe de la numai 199 de dolari. Totusi, Google are in plan sa lanseze urmatoarea generatie, iar in acest caz, fanii Nexus mai pot astepta putin.

iPhone 5C

iPhone 5C are aceleasi specificatii cu iPhone 5

iPhone 5C este unul dintre cele doua noi modele de terminale lansate de Apple. Acesta este un inlocuitor pentru modelul iPhone 5 din linia de terminale a celor de la Apple, insa aceasta pentru ca are in mare, aceleasi specificatii si functii incluse.

Singura diferenta este aceea ca iPhone 5C are carcasa facuta din plastic si este disponibil in cinci culor: albastru, roz, verde, galben si alb.

Samsung Galaxy S4

Galaxy S4 ar putea fi prea complicat, pentru unii utilizatori

Varful de lance al celor de la Samsung, Galaxy S4 este terminalul cel mai promovat pe internet inainte sa apara. Este un telefon bun, insa poate fi prea complicat pentru multi.

Si aceasta datorita faptului ca Samsung a inclus in S4 multe aplicatii, complexe, pe care utilizatorul s-ar putea sa nu le foloseasca niciodata. Pe langa acestea, are si o carcasa ifetina, care seamana cu plasticul la atingere, ceea ce ar putea determina multi sa renunte la el.

Samsung Galaxy S4 Google Edition

Galaxy S4 Google Edition are instalat un Android "curat"

Samsung si Google au semnat un parteneriat pentru o editie speciala a terminalului Galaxy S4. "Google Edition" a eliminat toate aplicatiile venite de la altii dezvoltatori, si are instalata o versiune "curata" a sistemului de operare Andoid, direct de la Google.

Verziunea de baza a sistemului de operare Android este una dintre cele mai bune, si ruleaza excelent pe cel mai puternic hardware inclus de Samsung intr-un terminal.

Motorola Moto X

Moto X are incluse functii unice

Moto X, un terminal aparut de curand, are instalata o versiune "aproape curata" de Android.

Totusi, motorola a inclus cateva functii noi, cum ar fi aceea care permite verificarea mesajelor din retelele sociale direct pe ecranul telefonului blocat.

HTC One si One Google Edition

HTC One poate concura cu iPhone

Pentru cei care Android este sistemul de operare favorit, si nu vor sa renunte la contractul cu un anumit operator de telefonie mobila, HTC One este cea mai buna varianta. Are incluse cele mai bune functii care se gasesc pe terminalel cu Android, acoperite cu o carcasa din metal cu un design remarcabil. Acesta este primul terminal Android care poate concura cu iPhone din punct de vedere al designului si al calitatii.

Ca si Samsung, si HTC a incehiat un parteneriat cu Google pentru a dezvolta un terminal "Google Edition", cel mai bun din linia de produse.

HTC One Google, un sistem cu mare succes

HTC One Google este considerat de multi ca fiind cel mai bun terminal cu sistem de operare Android. Are acelasi design remacabil ca si modelul ce are incluse aplicatii HTC, dar are instalat doar Android.

iPhone 5S

Pentru multi, iPhone 5S este cel mai bun smartphone existent pe piata, in acest moment. Este considerat un echilibru perfect intre un design extraordinar si selectia pe masura de aplicatii si continut.

iPhone 5S, echilibru perfect intre design si functii

iPhone 5S este aproape identic cu modelul 5 lansat anul trecut, dar are o camera mai performanta si un cititor de amprente digitale, care permite deblocare lui fara parola.

#smartphone top, #Samsung HTC, #Apple Google, #Motorola LG , #stiri Apple