Cele mai bune gadgeturi pentru calatorii

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 16:55
2084 citiri
Cele mai bune gadgeturi pentru calatorii

Va planificati calatoria mult visata? Chiar daca va duceti in varf de munte sau intr-un oras supraaglomerat, veti dori sa ramaneti conectat.

Revista Time a alcatuit o lista a celor mai "tari" gadgeturi pentru calatorii, din 2009:

MiFi Intelligent Mobile Hotspot

Prin intermediul hotspot-ului mobil MiFi, nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la conectivitatea la Internet. Dispozitivul se poate conecta usor la retelele 3G ale companiilor de telefonie mobila.

Targus Smart USB Hub

Aproape orice dispozitiv poate fi incarcat prin USB, insa majoritatea laptopurilor au numai doua astfel de porturi. Targus este, practic, un prelungitor cu 4 porturi USB, dand acces la un total de 5 astfel de porturi. Un beculet va indica daca dispozitivele sunt conectate sau nu, iar cu apasarea unui singur buton le puteti deconecta.

MacBook

Apple si-a modificat, de curand, gama de laptop-uri, adaugand o carcasa de policarbonat, pentru mai multa rezistenta. Datorita ecranului LED, care consuma mult mai putin, bateria poate dura pana la sapte ore. MacBook este si mai "verde" decat modelele anterioare, fiind eliminate din constructia sa mercurul, iar sticla folosita fiind fara arsenic.

Castile Beats Solo

Pentru un sunet de exceptie, puteti achizitiona castile create de Dr. Dre si Monster Cable, Beats Solo. Pe langa un sunet foarte apropiat de cel din studio, au si un microfon hi-fi, dar si un controller pe fir, pentru a ajusta volumul.

Aparatul foto Pentax K-x

In loc de a lua un aparat foto point-and-shoot si o camera video, ati putea sa luati numai DSLR-ul (digital single-lens reflex) celor de la Pentax. Pe langa senzorul de 12,4 megapixeli, puteti folosi camera si pentru a filma in HD, la 24 de frame-uri pe secunda. Chiar daca arata a camera pentru profesionisti, Pentax K-x este pentru fotografii incepatori, avand mai multe presetari. De asemenea, la pretul de recomandat de producator de 650 de dolari, este cea mai ieftina camera DSLR care filmeaza in high-definition.

Rucsacul Lowepro Fastpack

Realizat special pentru dispozitivele electronice, in rucsac puteti stoca aparatul foto DSLR si mai multe obiective, baterii, mp3 playere si laptop-ul, printre altele. Buzunarele sale sunt bine captusite, pentru protectie, iar rucsacul este destul de mic pentru a incapea in compartimentul de deasupra capului in avion sau sub scaun.

iPod Touch

Dispozitivele mari pentru jocuri sunt de domeniul trecutului, fiind dezvoltate din ce in ce mai multe jocuri pentru iPhone si iPod Touch. Cu o capacitate de 32 de gigabiti, un procesor puternic si control vocal, este foarte simplu sa te joci sau sa asculti muzica. Bateria are o autonomie de 30 de ore, daca ascultati muzica, sau sase ore, daca va jucati

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2,...
#gadget, #calatorii, #turisti , #stiri Apple