Cum iti salveaza Siri, aplicatia iPhone, finantele

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 13:10
2302 citiri
Cum iti salveaza Siri, aplicatia iPhone, finantele

Cu siguranta ai auzit de Siri, aplicatia inteligenta conceputa de Apple, care te sfatuieste cand ai nevoie, iti ofera cu precizie orice informatie iti trebuie si care te uimeste prin logica raspunsurilor. Dar stiai ca Siri iti poate salva finantele?

In cazul in care te numeri printre impatimitii de tehnologie, dar nu esti foarte bun la gestionarea finantelor, atunci Siri te poate ajuta, scrie Business Insider.

In primul rand, iti poate aminti cand trebuie sa iti platesti finantele, in asa fel incat sa eviti orice amenda.

Daca vei corela aplicatia Siri cu aplicatia Rememberthemilk, vei putea sa atasezi listei cu lucruri de facut zilnice o notificare pentru plata ratelor.

Daca ai nevoie sa scoti bani rapid, atunci Siri te poate ajuta sa gasesti un bancomat in imediata apropiere a locului unde te afli.

De asemenea, ingenioasa aplicatie te poate ajuta sa iti verifici situatia indicilor bursieri, in cazul in care te-ai aventurat sa investesti la bursa, in aceste timpuri tulburi.

In plus, te poate mentine in contact permanent cu brokerul sau cu consilierul tau financiar. Ii poate telefona in numele tau, ii poate trimite mailuri sau sms-uri.

In cazul in care te afli la restaurant, impreuna cu mai multi prieteni, si va trebui sa achitati nota de plata impreuna, Siri iti poate calcula imediat ce suma trebuie sa dai ospatarului. Inclusiv bacsisul aferent.

Desigur, aplicatia Apple poate face chiar mai mult decat atat si iti poate oferi o lista cu locauri unde poti servi masa pentru mai putin de 10 dolari. La polul opus, daca vrei un restaurant luxos, nu trebuie decat sa ii ceri lui Siri.

Este duminica dupa-amiaza si te-ai gandit ca trebuie sa cumperi un cadou pentru cineva apropiat? Stiai ca isi doreste o carte, dar esti ingrijorat ca nicio librarie nu mai este deschisa la aceasta ora. Atunci cere-i lui Siri sa iti faca o lista cu toate magazinele care sunt deschise si iti poate face chiar sugestii de pret.

Sa presupunem ca vrei sa inveti "afacereza" si de multe ori, ai probleme in descoperi diferentele dintre principalii termeni economici. Siri iti poate face o lista completa si iti poate da mai multe definitii, in asa fel incat sa te pui la punct cu secretele limbajului de business.

Cand te afli in masina si constati ca ai ramas fara benzina, Siri te poate ajuta, pentru ca va identifica in timp record cea mai apropiata benzinarie.

#stiri apple siri, #steve jobs apple , #stiri Apple