Cum va arata iPhone 6

Luni, 10 Februarie 2014, ora 16:25
1707 citiri
Cum va arata iPhone 6

Utilizatorii de terminale iPhone ar putea avea o surpriza placuta cand Apple va lansa noul model, despre care se spune in presa ca va purta numele "6".

Conform informatiilor vehiculate in presa de specialitate, acesta va avea un ecran "indestructibil", care va fi facut din safir, conform celor de la Liberty Voice.

Se stie ca Apple vrea sa foloseasca safirul pentru noile telefoane iPhone de ceva timp. Totusi, informatiile arata ca acest material va fi folosit pentru cu totul altceva, cum ar fi senzorul de recunoastere a amprentei digitale, cum are iPhone 5S.

Informatiile recente furnizate presei de catre GT Advanced Technology, partenerul Apple, contrazic aceasta idee.

GT Advanced are deja echipamente pentru ecrane din safir

Informatiile arata ca GT Advanced a primit mai multe cuptoare prin care se proceseaza safirul, acestea fiind diferite de cele folosite pentru a realiza componente mult mai mici, cum sunt cele care deja au fost incluse pe iPhone, si sunt proiectate astfel incat sa permita fabricarea de componente pentru ecrane.

Noile echipamente vor putea produce ecrane de cinci inch, conform informatiilor din piata, iar compania urmeaza sa mai primeasca un transport.

Anul trecut, GT Advanced si Apple au semnat un parteneriat, iar cei de la Liberty Voice concluzioneaza ca aceste ecrane din cristale nu vor fi folosite de alte companii.

Ecranele "indestructibile" vor fi unul dintre cele mai importante caracteristice ale telefonului iPhone 6, Apple avand posibilitatea sa le foloseasca si la alte terminale.

Safirul este unul dintre materialele cele mai dure de pe planeta, dupa diamante, iar in ultima vreme s-a discutat tot mai mult despre utilizarea acestuia pentru realizare de ecrane mai rezistente, care sa reziste zgarieturilor.

Totusi, safirul era destul de scump, folosindu-se Gorilla Glass, care are un pret de zece ori mai mic.

In acelasi timp, cei de la GT Advanced au adus o noua tehnnologie care permite reducerea pretului pentru safir, fara sa piarda din caracteristicile initiale.

#iphone safir, #ecran iPhone, #apple inovatie, #Apple iPhone , #stiri Apple