CV-uri care au facut senzatie

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 17:33
4897 citiri
CV-uri care au facut senzatie

Un CV iesit din comun poate poate fi solutia salvatoare intr-o piata a muncii sufocata de numarul mare de candidati. Daca originailitatea te reprezinta, nu ezita sa demonstrezi asta de la primul contact cu angajatorul si, cine stie, poate chiar reusesti sa iti gasesti jobul perfect, mai repede decat o poate face o hartie banala, usor de confundat in teancul de CV-uri. 

Iata cateva exemple care au facut istorie:

CV de designer

Pentru a iesi in evidenta dintre sute de CV-uri, Scott Stedman a ales sa isi faca o varianta originala de prezentare a aptitudinilor de design, intr-un curriculum vitae cu un design captivant.

“Majoritatea oamenilor scriu in CV ca sunt creativi si muncitori, dar o demonstratie concreta este mai puternica decat niste simple cuvinte”, a declarat tanarul care a obtinut jobul chiar in aceeasi zi.

CV-ul sub forma de cutie de lapte cu poza candidatului pe ea, ca “persoana cautata”

CV-ul “flow-chart” care i-a adus posesorului un interviu la Apple


“Faptul ca era distractiv a facut ca CV-ul sa devina viral in orasele in care voiam sa ma angajez”, a declarat Craig Beaute,posesorul CV-ului, citat de BusinessInsider.

Un necunoscut a intrat in posesia CV-ului si l-a trimis unui director de departament in cadrul Apple. Chiar daca nu a obtinut jobul, candidatul a avut ocazia de a lucra acolo, datorita CV-ului.

Ed Hamilton si-a prezentat experienta pe Google Maps


Panoul de 3000$ pe care scria “nu ma lasati sa plec din tara”

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#candidat, #cv, #cv creativ, #cv original, #cv senzatie , #stiri Apple