Este Scott Forstall urmatorul CEO al Apple?

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 14:15
1545 citiri
Este Scott Forstall urmatorul CEO al Apple?
Scott Forstall si Steve Jobs

Scott Forstall are cele mai mari sanse sa devina urmatorul sef al Apple dupa ce se va incheia era Tim Cook, conform unei noi carti despre companie care face furori in SUA.

In cartea "In interiorul Apple: Cum functioneaza cea mai admirata si secretoasa companie din America" autorul Adam Lashinsky il pune intr-o lumina aparte pe vicepresedintele senior Scott Forstall, conform CNN.com. Acesta pare a avea cele mai multe sanse sa-l urmeze pe Tim Cook la sefia companiei, cel care a preluat conducerea Apple dupa decesul de anul trecut al lui Steve jobs.

"Este inteligent, cu picioarele pe pamant, un inginer talentat si un orator foarte bun", se arata in cartea lui Lashinsky. "Are tot pachetul de calitati".

In plus, executivul Apple este tanar, avand doar 43 de ani, se simte bine pe scena si pare a fi la fel de tocilar ca si Steve Jobs (a absolvit Universitatea Standford si a lucrat la NeXT). Ca si parintele companiei, Forstall este foarte obsedat de detalii, acesta analizand in biroul sau fiecare pixel de pe ecranele produselor Apple cu o lupa de bijutier.

#scott forstall, #ceo apple, #tim cook, #steve jobs, #conducere apple, #produs apple , #stiri Apple