Exclusiv iPhone 5S si 5C ajung in Romania in sapte zile, dar retailerii nu se asteapta la vanzari spectaculoase

Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 13:01
2073 citiri
Exclusiv iPhone 5S si 5C ajung in Romania in sapte zile, dar retailerii nu se asteapta la vanzari spectaculoase
Noile iPhone vor fi disponibile in Romania

Magazinele online din Romania sunt interesate de noile telefoane lansate de Apple, iPhone 5C si iPhone 5S, pe care le vor aduce pe piata locala inainte de lansarea oficiala prin operatorii de telefonie mobila, care va avea loc, cel mai probabil, pana la sfarsitul acestui an.

Deocamdata, noile iPhone pot fi precomandate, incepand de vineri, 13 septembrie, urmand sa fie disponibile, oficial, din data de 20 septembrie, dar numai in SUA.

Noile iPhone, in Romania, neoficial, la o saptamana dupa lansare

Magazinul online evoMAG estimeaza ca va avea in stoc noile modele iPhone, atat 5C cat si 5S, in cel mult o saptamana dupa lansarea oficiala, dar inainte sa ajunga disponibile pe din Romania.

"In acest moment, incercam sa le avem pe stoc in maxim o saptamana de la lansarea oficiala, dar pe stoc limitat, in functie de distribuitorii din alte tari. Deocamdata, nu am stabilit un pretul pentru Romania, terminalele fiind fara abonament, il vom sti cand va fi disponibil in alte tari", a declarat, pentru Business24, Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

O data aduse in Romania noile terminale, preturile pentru modelele mai vechi se vor reduce.

"iPhone-urile se vor ieftini cu 50 -100 de euro, in functie de model si de capacitate. In prezent mai sunt disponibile modelele 4S si 5", a spus Patrascu.

5C si 5S vor avea succesul scontat?

Noile modele nu se vor bucura de succesul scontat de Apple, vanzarile estimate de evoMAG urmand sa fie moderate.

"Cererea pentru noile modele va exista in randul clientilor, dar vanzarile vor fi moderate, deoarece acestea nu aduc nimic nou, revolutionar, cum se asteptau multi", a mai spus CEO-ul evoMAG.

Preturile pentru noile modele iPhone

iPhone 5C are un pret de 99 de dolari pentru modelul de 16 GB si de 199 dolari pentru cel de 32 GB, iar 5S, 199 dolari pentru modelul de 16 GB, 299 dolari pentru cel de 32 GB si 399 dolari pentru modelul de 64 GB, ambele in functie de abonament.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#iphone 5S, #magazine online, #iphone romania, #pret iphone , #stiri Apple