FOTO Cum va arata iWatch, in viziunea celor de la Sourcebits

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 16:12
1458 citiri
FOTO Cum va arata iWatch, in viziunea celor de la Sourcebits

Incepand de anul viitor, este de asteptat ca Apple sa intre pe piata smartwatch cu doua versiuni ale modelului iWatch, unul pentru barbati, cu un ecral OLED de 1,7 inci, iar unul pentru femei, cu diagonala ecranului de 1,3 inch.

Pe acest segment, inca nu este, deocamdata, lipsa de modele disponibile, insa niciunul dintre cele lansate deja nu a castigat acest segment al pietei.

Samsung a lansat modelul Gear, insa acesta nu a fost primit cu entuziasmul asteptat de companie, fiind chiar catalogat drept "un produs neterminat".

Si SmartWatch 2 al celor de la Sony a dezamagit o mare parte dintre potentialii clienti, si, mai ales, dintre jurnalistii de specialitate. Totusi, acesta pare sa fie un model mai acceptabil decat cel al sud-coreenilor de la Samsung.

Si pentru ca inca nu a aparut nicio specificatie oficiala din partea Apple despre noul lor ceas inteligent, cei de la Sourcebits au "desenat" un concept petru un iWatch ideal.

Iwatch va fi disponibil in doua culori, alb si "space grey", in conceptia Sourcebits.

Afisajul de pe ecran se poate schimba repede pentru a furniza utilizatorului informatii relevante. Acest lucru va fi posibil peiWatc prin combinarea licatiei geografice cu comportamentul utilizatorului, cu care terminalul se va familiariza .

Modelul va da acces la toate aplicatiile pe care utilizatorul le are instalate pe iPhone sau iPad.

Bineinteles, si acest produs marca Apple va avea Siri.

De asemenea, modelul conceput de Sourcebits va avea inclusa si functia Passbook, pentru accesarea diferitelor servicii.

Va avea incluse si alte functii, care vor urmari activitatea proprietarului.

Si, bineinteles, se integreaza perfect cu Mac-ul.

#apple iwatch, #design iwatch , #stiri Apple