iPhone 4.0 va permite multitasking-ul

Vineri, 12 Martie 2010, ora 12:35
1777 citiri
iPhone 4.0 va permite multitasking-ul

Apple pregateste versiunea 4.0 a sistemului de operare iPhone, despre care se spune ca le va permite utilizatorilor sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp. Aceasta urmeaza sa fie lansata in vara, potrivit unor surse apropiate companiei. 

Sursele citate de Apple Insider sustin ca producatorul ar fi gasit o solutie pentru a permite multitasking-ul, dar nu se mentioneaza cum vor fi conservate resursele si capacitatea bateriei, cele doua mari probleme care au obligat Apple sa restrictioneze rularea altor aplicatii in afara de cele instalate din fabricatie.

Potrivit acelorasi surse, tehnologia care ar urma sa fie folosita exista deja la Mac OS X.

Rularea aplicatiilor in acelasi timp este restrictionata din motive de securitate la actuala versiune a software-ului iPhone.

Astfel, aplicatiile nu pot rula fara ca utilizatorul sa stie de ele si este protejat de virusi informatici si alte metode de furt al informatiilor personale.

Rularea mai multor aplicatii in acelasi timp se poate face, in prezent, numai daca sistemul de operare este deblocat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#iphone, # multitasking, # apple , #stiri Apple