iPhone a incheiat "deceniul gadgeturilor". Ce urmeaza?

Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 23:13
4431 citiri
iPhone a incheiat "deceniul gadgeturilor". Ce urmeaza?

Sa presupunem ca te afli in drum spre o prezentare importanta. Conduci o Toyota Prius si nu stii exact unde e adresa la care se tine aceasta prezentare. Noroc de sistemul GPS de care dispune masina. Deodata, auzi telefonul sunand. Intinzi mana in buzunar si scoti un iPhone 3 G. Este seful tau care te suna sa se asigure ca nu vei intarzia si ca ai la tine prezentarea, pe un memory stick.

Toate aceste “dispozitive” au aparut in ultimii 10 ani si continua sa ne simplifice viata.

Dintre toate gadgeturile vandute in ultimul deceniu, telefoanele mobile au fost cele mai populare.

La inceputul anilor 2000, 1 miliard de oameni aveau abonamente de telefonie mobile. Astazi, acest numar a ajuns la 4,5 miliarde.

18% din piata telefoniei mobile este dominata de segmentul smartphones.

iPhone, BlackBerry sau Droid, de la Google, au imbinat cele mai "tari" functii, intr-un dispozitiv care iti incape in buzunar.

Iata 10 gadgeturi fara de care viata n-ar mai fi la fel:



Cand toate celelalte companii se concetrau pe jocuri din ce in ce mai elaborate si investeau foarte multi bani in grafica, Nintendo a dezvoltat jocuri bazate pe miscare.

O mutare desteapta care a revolutionat lumea jocurilor. Consola Wii s-a vandut in 56,5 milioane de unitati.

Mai mult,Nintendo si-a trimis competitorii inapoi “la lucru” pentru a dezvolta propriile sisteme de console bazate pe miscare.

9. Guitar Hero


Cine ar fi crezut ca o chitara de plastic, conectata la un Playstation, va naste o adevarata moda?

Pentru ca poate transforma orice jucator intr-un star rock, jocul a prins atat la “gamerii” profesionisti cat si la cei mai putin impatimiti.

10.
Apple iPhone

iPhone-ul poate fi, in functie de situatie, un telefon cu camera, un player audio si video portabil, un client Internet.

Pe langa toate acestea, ecranul multi-touch si designul futurist dau dreptate celor care se refera la iPhone ca fiind “gadgetul deceniului”.

#apple, #gadget, #gps, #iphone, #prius, #toyota , #stiri Apple