Lansarea iPad a fost amanata pana in aprilie

Sambata, 06 Martie 2010, ora 00:25
1770 citiri
Lansarea iPad a fost amanata pana in aprilie

Mult asteptatul tablet PC de la Apple, iPad, va fi lansat mai tarziu decat stabilit initial, pe 3 aprilie, au anuntat oficialii companiei.

Cand Apple a prezentat dispozitivul, a fost anuntata o data de lansare la nivel mondial in luna martie, insa data mentionata in prezent se refara doar la piata americana, relateaza Associated Press.

Purtatorul de cuvant al companiei nu a dorit sa comenteze si nu au fost date lamuriri cu privire la motivul amanarii scoaterii la vanzare.

Totusi, potrivit unor analisti, ar exista o problema de productie a dispozitivului mobil, posibil o lipsa a unora dintre componentele sale.

In anul fiscal 2010, Apple estimeaza vanzari de 1,2 milioane de unitati de iPad, clientii americani avand posibilitatea sa comande produsul in avans, incepand cu 12 martie, urmand a fi livrat dupa 3 aprilie.

Produsul va fi disponibil si in Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elvetia si Marea Britanie la sfarsitul lunii aprilie.

Oficialii companiei sustin ca iPad va avea 12 aplicatii noi, special facute pentru ecranul mai mare, si ca va rula "aproape toate" cele 140.000 de aplicatii pentru iPhone si iPod Touch, deja disponibile pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apple, #ipad, #steve jobs, #lansare , #stiri Apple