Productia noului iPhone incepe luna viitoare. Modelul va fi lansat, probabil, in toamna

Marti, 24 Iunie 2014, ora 09:20
1716 citiri
Productia noului iPhone incepe luna viitoare. Modelul va fi lansat, probabil, in toamna
Sursa foto: Reuters

Partenerii Apple din China vor incepe sa produca versiunile cu ecran mai mare ale telefonului iPhone luna viitoare, conform unor surse din industrie, citate de Bloomberg.

Apple va lansa pe piata doua noi modele, cu ecrane de 4,7 inci si de 5,5 inchi, care ar putea fi puse la vanzare la inceputul toamnei, mai spun sursele citate, informeaza Reuters.

Compania americana a lansat, pana acum, noi versiuni ale telefonului iPhone, care acopera jumatate din afacerile sale, toamna.

In industrie sunt vehiculate, de ceva timp, informatii conform carora Apple intentioneaza sa lanseze terminale cu ecran mai mare, pentru a concura cu modelele Samsung din categorie respectiva, mai ales ca acestea au devenit foarte populare la nivelul intregii piete.

Hon Hai Precision Industry, unul dintre partenerii Apple, va angaja 100.000 de persoane in China continentala pentru productia noilor terminale iPhone, conform unui articol publicat de cotidianul taiwanez Economic Daily News, in care acest proces de recrutare este caracterizat ca fiind cel mai mai mare din industrie.

Un alt partener al Apple, Pegatron Corp, isi va majora numarul de angajati din China continentala cu 30%, anticipand o cerere mare pentru noul iPhone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Appple iphone, #iphone productie, #Iphone lansare , #stiri Apple