Productia telefonului iPhone 6 va incepe in luna mai - Surse

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 14:37
3269 citiri
Productia telefonului iPhone 6 va incepe in luna mai - Surse

Furnizorii grupului american Apple Inc vor incepe in luna mai productia de serie a display-urilor pentru noua generatie de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma sa fie lansat pe piata in toamna, au declarat, marti, pentru Reuters surse din interiorul lantului de aprovizionare.

Potrivit acestor surse, in prima faza vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmand ca productia modelului cu diagonala de 5,5 inci sa fie amanata mai multe luni. Telefoanele iPhone din actuala generatie (iPhone 5S si 5C) au un ecran cu o diagonala de 4 inci.

De asemenea, sursele au declarat ca firmele japoneze Japan Display Inc si Sharp Corp, precum si grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru noua generatie de smartphone-uri iPhone. Niciun reprezentat al celor trei societati nu a dorit sa comenteze aceste informatii.

Apple mizeaza pe un iPhone cu un ecran mai mare pentru a recupera decalajul care il separa de rivalul Samsung Electronics Co Ltd. Insa, telefoanele iPhone 6 ar urma sa utilizeze asa-numita tehnologie in-cell care va permite constructia unor ecrane mai subtiri decat cele introduse odata cu lansarea iPhone 5.

Totusi, din cauza dificultatilor in productia panelurilor in-cell cu dimensiuni de 5,5 inci s-a luat decizia ca mai intai sa inceapa productia de serie a versiunii de 4,7 inci.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#productie telefon iPhone 6, #telefoane iPhone, #iphone apple smartphone , #stiri Apple