Seful Microsoft lauda Apple pentru succesul Appstore

Joi, 11 Martie 2010, ora 16:56
1736 citiri
Seful Microsoft lauda Apple pentru succesul Appstore

Steve Ballmer, directorul executiv al Microsoft, i-a laudat pe rivalii de la Apple pentru succesul pe care il au cu iPhone si magazinul de aplicatii Appstore, alimentand astfel zvonurile care spun ca cele doua companii se apropie de o intelegere in legatura cu motorul de cautare Bing. 

"Apple a facut o treaba foarte buna care le permite oamenilor sa isi valorifice si sa comercializeze proprietatea intelectuala", a declarat Ballmer la Universitatea din Washington, scrie Apple Insider.

Potrivit analistilor, declaratia lui Ballmer arata ca relatiile dintre Microsoft si Apple s-au incalzit si ar putea sa asistam in curand la anuntul privind folosirea automata a motorului de cautare Bing pe iPhone si iPod Touch.

Jurnalistii sunt de parere ca cele doua companii se vor alia impotriva unui pericol si mai mare, si anume Google.

Ballmer a fost intrebat despre acest lucru la conferinta sustinuta la Universitatea din Washington, dar a zambit si a spus ca nu poate sa raspunda.

Declaratia lui Ballmer arata o mare schimbara de atitudine fata de anul 2007, cand Microsoft radea de telefonul inca nelansat iPhone.

De atunci, varianta de mobil a sistemului de operare Windows a stagnat pe piata de smartphone, in timp ce telefonul Apple a castigat tot mai mult.

Zvonurile privind colaborarea dintre Apple si Microsoft pentru folosirea Bing au aparut pe masura ce relatia dintre Apple si Google s-a racit din cauza telefonului Nexus One si a unui concept de computer tableta asemanator iPad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #appstore, #microsoft , #stiri Apple