Steve Jobs revine la conducerea Apple

Marti, 30 Iunie 2009, ora 12:13
2817 citiri
Steve Jobs revine la conducerea Apple

Directorul general executiv al Apple, Steve Jobs, a revenit la conducerea companiei dupa un concediu medical de sase luni, insa va lucra de acasa timp de cateva zile pe saptamana in urmatoarea perioada, a anuntat compania intr-un comunicat.



In ultimele saptamani, seful Apple a fost vazut de mai multe ori la sediul central al companiei.

La inceputul saptamanii trecute, Financial Times semnala revenirea "discreta" a lui Steve Jobs la conducerea Apple printr-o declaratie "ascunsa" intr-un comunicat care trata alt subiect.

Potrivit publicatiei, Apple a evitat sa "trambiteze" intoarcerea directorului general , intr-un efort de a orienta atentia publicului si a investitorilor catre activitatea companiei, dupa ce actiunile producatorului de computere Macintosh, media playere iPod si telefoane mobile iPhone au fluctuat semnificativ de mai multe ori in ultimele 12 luni ca urmare a zvonurilor despre starea de sanatate a lui Jobs, considerat "parintele" sau "creierul" din spatele succesului acestor produse.

Actiunile Apple au stagnat in sedinta de luni pe bursa de la New York, desi, in trecut, titlurile "se zbateau" cu fiecare schimbare a starii de sanatate a lui Jobs, noteaza Reuters.

#apple, #jobs, #steve , #stiri Apple