Topul companiilor in care merita sa lucrezi. Tu ce ai alege?

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 11:43
3472 citiri
Topul companiilor in care merita sa lucrezi. Tu ce ai alege?

Google, Apple, Microsoft, Walt Disney sunt companiile in care oamenii din intreaga lumea viseaza pentru jobul perfect. Acest lucru nu este de neconceput, daca luam in considerare stilul de management existent in aceste companii, beneficiile oferite si domeniul de succes in care se afla ele. 

Iata cateva din cele mai populare nume incluse in lista de preferinte a oamenilor intervievati in sondajul realizat de US Professional Survey si publicat de Universum.

Google   

Gigantul tech are o reputatie foarte buna pentru creativitatea de care a dat dovada, dar si pentru beneficiile oferite, intre care se regasesc salile performante de fitness, piscine, gradinite, biciclete ce pot fi folosite in campus, minibarul, dar si faimoasa optiune de a-ti dedica 20% din timpul de lucru dintr-o saptamana pentru un proiect pe gustul tau.

Apple

Compania este recunoscuta pentru satisfactia crescuta a angajatilor sai. Cifra oamenilor multumiti care lucreaza la Apple este tot atat de surpinzatoare ca si numarul de noi produse lansate in ultimii ani de companie.

Walt Disney

Disney se autoproclama “locul in care visele devin realitate”, iar afirmatia nu este foarte departe de adevar, intrucat compania ofera o gama foarte larga de oportunitati profesionale.

Americanii sunt interesati de joburi la stat, FBI si CIA

Joburile oferite de guvernul american sunt apreciate pentru siguranta locului muncii si pentru pensiile considerabile asigurate, devenind mai tentante pentru americani decat joburile din sistemul privat.

Lucrand pentru FBI dobandesti prestigiu, dar si un plan de beneficii menit sa protejeze sanatatea, motivarea si fericirea angajatilor.

Beneficiile substantiale oferite de CIA sunt suficiente pentru a te face sa iti doresti sa pastrezi securitatea tarii in care traiesti.

Microsoft

Numele companiei atrage angajati de peste tot, in ciuda competitiei acerbe pe care o are cu Google si Facebook, informeaza Fox Business.

NASA

NASA atrage cei  mai inteligenti oameni fascinati de misterele spatiului extraterestru si se asigura ca acestia sunt rasplatiti pentru eforturile lor.

Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
#job, # loc de munca, # companii, # stil de management, #apple, # google, # microsoft, # nasa , #stiri Apple