Viitorul iPhone, pierdut de echipa lui Steve Jobs

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 15:50
3337 citiri
Viitorul iPhone, pierdut de echipa lui Steve Jobs

Un blog specializat de IT a pus mana pe viitorul model de iPhone, dupa ce un angajat Apple l-a uitat intr-un bar, potrivit CNNMoney.com.

Fotografiile cu prototipul celei de-a patra generatie de iPhone au aparut prima oara pe Engadget in weekend. Luni, un alt blog de tehnologie, Gizmodo, a anuntat ca a intrat in posesia gadgetului, in schimbul a 10.000 de dolari.

Pozele postate pe Gizmodo arata cum pe componentele interne ale iPhone-ului se afla sigla Apple. In plus, device-ul a fost recunoscut de calculator ca fiind iPhone, iar sistemul de operare folosit de acesta (iPhone OS 4.0) inca nu a fost lansat.

Chiar daca Apple nu a confirmat oficial existenta unei versiuni noi a sistemului de operare, analistii se asteapta la lansarea acestei versiuni in vara.

Prototipul are marginea din aluminiu si doua butoane de volum, o camera frontala, si o camera pe spate mai mare decat cea de pe modelul 3GS.

iPhone-ul gasit este mai greu cu 3 grame si are o baterie cu 16% mai mare decat cea folosita la 3GS. Si ecranul a suferit modificari, fiind putin mai mic, dar cu o rezolutie mult mai buna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
#apple, #gadget, #iphone, #jobs, #prototip, #steve , #stiri Apple