AQUA Carpatica mineral carbogazoasa - apa magneziana ideala

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 09:14
6316 citiri
AQUA Carpatica mineral carbogazoasa - apa magneziana ideala

Magneziul este un mineral care actioneaza ca factor de crestere si este esential pentru celule fiind un tonic general, regenerant, echilibrant psihic si mentine constanta concentratia calciului din sange. Aportul de magneziu necesar poate fi completat si cu o apa minerala carbogazoasa magneziana, asa cum este AQUA Carpatica, in varianta clasica sau Forte.

Ce este magneziul?

Magneziul este elementul mineral esential pentru sanatatea organismului. Alaturi de calciu si fosfor, asigura la mentinerea unei stari de bine atat fizice cat si psihice pentru ca joaca un rol important in procesele metabolice precum producerea de energie, sintetizarea acizilor si proteinelor, are rol in relaxarea musculaturii, previne diabetul si pietrele la rinichi si regleaza metabolismul. De asemenea, este util si in activitatea hormonala.

Hidrateaza-te corect in timpul antrenamentului, cu AQUA Carpatica!

Magneziul are un rol important in metabolizarea vitaminei C si in reglarea temperaturii corpului, dar si regenerant general fiind responsabil cu intarzierea imbatranirii si intarirea sistemului imunitar. Dintre functiile pe care le indeplineste magneziul in organism, poate cea mai cunoscuta este prevenirea strsului si efectele pe care acesta le are asupra omului.

Carenta de magneziu se manifesta prin hiper-emotivitate, dureri de cap, tremuraturi, ameteli, insomnii, crampe si amorteli ale extremitatilor - cunoscute in limbajul popular ca fiind "carcei" - dureri osoase, alergii si scaderea imunitatii si a starii generale de bine.

Sistemul cardiac este, de asemenea, afectat de lipsa magneziului din organism, fiind esential in reglarea batailor inimii si ducand la aparitia palpitatiilor si angina pectorala.

Aqua Carpatica, printre apele minerale cu cele mai mici concentratii de nitrati

Ce spun medicii?

Recomandarea medicilor pentru adulti este sa asigure o cantitate de magneziu zilnica intre 300 si 320 mg, atat din alimentatie (varza, sfecla rosie, prune, seminte de dovleac, banane) dar si din apele minerale natural carbogazoase. Celor care au lipsa de magneziu li se recomanda cresterea dozei pana la maxim 350 mg de calciu pe zi.

AQUA Carpatica minerala carbogazoasa - este, datorita continutului de minerale, o apa ideala pentru a compensa lipsa magneziului din organism prin aportul foarte bun de mineralizare a macro si microelementelor pe care il prezinta. Are un continut de magneziu de 78 mg/l, un litru de AQUA Carpatica asigurand o treime din cantitatea medie recomandata. Exista pe piata in doua variante: carbogazoasa si Forte, imbogatita cu dioxid de carbon natural de la sursa.

AQUA Carpatica plata este o apa oligominerala naturala recomandata alimentatiei zilnice si contine 15,2mg/l de magneziu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#apa minerala AQUA Carpatica, #magneziu apa minerala AQUA Carpatica , #stiri AQUA Carpatica