AQUA Carpatica sustine sportul

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 09:00
3856 citiri
AQUA Carpatica sustine sportul

In demersul promovarii unui stil de viata sanatos, AQUA Carpatica nu a neglijat unul dintre cele mai importante aspecte: sportul. Marca de apa minerala s-a pozitionat inca de la inceputul intrarii sale pe piata ca un sustinator al practicarii sportului in mod regulat si ca un promotor al performantei.

AQUA Carpatica la Federatia Romana de Tenis

Stiati ca in timpul unui meci de tenis de durata si intensitate medie, un sportiv are nevoie de aproape 3 litri de apa? Incepand cu acest an, Federatia Romana de Tenis a primit un nou partener cheie care sa aiba in vedere acest lucru si care sa sprijine atat tenismenii si efortul lor, cat si competitiile organizate de FRT.

In acest an, AQUA Carpatica a fost prezenta la toate competitiile din 2012 ale Federatiei si a hidratat deopotriva tenismenii, dar si publicul. Cupa Davis si BCR Open Ladies au fost doar doua dintre cele mai vizibile si mai populare evenimente ale lumii tenisului din Romania.

Hidrateaza-te corect in timpul antrenamentului, cu AQUA Carpatica!

Olimpiada Mondiala a Jurnalistilor

AQUA Carpatica a insotit ziaristii romani la Olimpiada Presei desfasurata la Beirut unde acestia au participat alaturi de jurnalisti din toata lumea. Pentru prima oara in istoria acestor jocuri, competitia s-a desfasurat intr-o tara araba, Liban si au participat si jurnalisti din tarile arabe. 250 de participanti din 28 de tari s-au intrecut la fotbal, petanque, natatie, baschet, volei, atletism, tir, tenis de masa. Lotul Romaniei s-a intors acasa cu o medalie de aur.

AQUA Carpatica si miscarea

In ultimul an, AQUA Carpatica a sprijinit si alte evenimente legate de sport si viata sanatoasa, asa cum au fost Cea mai mare ora de sport - Miscarea face bine, Corporate games, Ghita Muresan Summer Camp Tour, evenimente din Vatra Dornei ale Federatiei Romane de Atletism, Asociatia de Rugby Dracula Oldboys Romania, sport urban la Street Heroes si multe altele.

Aqua Carpatica, printre apele minerale cu cele mai mici concentratii de nitrati

AQUA Carpatica este o marca de apa minerala prezenta pe piata din anul 2010 si s-a pozitionat ca fiind cea mai pura apa minerala din Romania, cu cel mai mic nivel de nitrati pentru apa plata si fara nitrati la apa minerala carbogazoasa.

#AQUA Carpatica sport, #AQUA Carpatica Federatia Romana de Tenis, #AQUA Carpatica limpiada Mondiala a Jurnalistilor , #stiri AQUA Carpatica