Design nonconformist: Esti pregatit pentru cele mai noi tendinte?

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 00:00
4171 citiri
Design nonconformist: Esti pregatit pentru cele mai noi tendinte?
Foto: dsigndot.com

Obiectele de design interior nu mai au de mult doar un scop pur estetic. In prezent, cei mai mari creatori se intrec pentru a imbina functionalitatea cu ineditul, intr-o maniera unica si interesanta.

De la mesele care sunt, in acelasi timp si semineu, pana la cuierele cu forme avangardiste, totul este facut sa incante ochiul si sa aduca un plus de excentricitate in casa ta.

Daca iti place sa fi mereu in pas cu ultimele tendinte in design interior, Business24 iti prezinta patru piese de mobilier care pot fi integrate in atmosfera caminului tau.

Zerino Kit

Pentru un living spatios, in care vrei sa adaugi un element noncoformist, poti opta pentru aceasta masa avangardista, cu un semineu inclus.

Pret: 1.550 euro (aramiu)

De asemenea, ingeniosul obiect poate fi folosit cu succes si ca suport pentru lemnele pe care sa le pui, apoi pe foc. Flacarile ard cu ajutorul bioetanolului, iar sticla semineului este securizata, asa incat nu trebuie sa iti faci griji.

Pret: 1.315 euro (alb sau negru)

Acelasi obiect il poti folosi pentru amenajarea unei biblioteci in miniatura sau pentru depozitarea colectiei tale speciale de dvd-uri. Indiferent de ce alegi, un lucru e cert: Zerino ramane un obiect decorativ simplu, functional, care poate fi personalizat in functie de preferintele proprii. Poti aseza in mijloc o veioza sau o planta.

Flex

Un alt obiect care iti va aduce o nota distincta apartamentului tau este acest spatiu de depozitare special. Poti pune orice in interiorul sau, dar il poti folosi si ca scaun, pentru ca este acoperit cu o piele moale de ponei.

De altfel, materialul acesta ii confera un aspect rustic si daca alegi sa pastrezi in el lemnele pentru semineu, vei obtine un accesoriu ideal pentru cabana in care te relaxezi in vacanta.

Pret: 942 euro

Tac

Un alt spatiu de depozitare nonconformist este ansamblul Tac. Acesta poate fi montat pe perete, intr-o camera unde pur si simplu este nevoie de mai mult spatiu pentru asezat diverse obiecte.

Il poti folosi si pe post de cuier, daca il montezi la intrare si poti atarna cu incredere obiecte de diferite greutati, cum ar geanta laptopului sau cheile de la masina.

Suportii rotunzi sunt facuti din otel si au marimi care variaza intre 9 si 22 de centimetri, in diametru.

Pret: 32-42 euro

Toate aceste patru obiecte pot fi livrate in cel mult doua saptamani, reprezentantii magazinului online dsign.dot asigurandu-te ca trimit produsele comandate cu cele mai bune firme de transport.

La livrare primesti si un certificat de garantie care iti permite sa returnezi obiectul, daca vei consta ca nu se potriveste cu asteptarile tale.

Magazinul online este detinut de doi arhitecti si designeri, Swati Sharma si Kevin McClellan. Amandoi au lucrat pentru Zaha Hadid, iar Sharma a fost angajat in cadrul companiei Swarovski. Pasiunea lor pentru design si arhitectura nonconformista i-a determinat sa lanseze un concept special, din dorinta de a completa oferta existenta pe internet.

"Multe site-uri sunt dedicate designului interior, dar sunt atat de comerciale si de plictisitoare. Dsigndot aduce idei noi, proaspete si lanseaza un nou trend", spun proprietarii site-ului pentru How to spend it, editia de lux a publicatiei Financial Times.

#design interior lux, #idei design interior, #obiecte lux decorative , #Arta decorativa