Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania, se extinde in aceasta primavara la Timisoara

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 12:43
4441 citiri
Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania, se extinde in aceasta primavara la Timisoara

Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania desfasurat in Cluj-Napoca, se extinde in aceasta primavara la Timisoara, provocand pasionatii de fotografie sa isi puna la incercare creativitatea si imaginatia printr-un maraton de expozitii si fotografie.

Desfasurat in perioada 11-14 mai la Timisoara, Photo Marathon aduna in acelasi loc peste 1.000 de pasionati de fotografie si arta din zona Banatului, oferindu-le astfel posibilitatea de a interactiona cu arta fotografica intr-o maniera inedita.

Spontaneitatea si creativitatea sunt rasplatite la Photo Marathon cu premii in valoare totala de 6.000 de lei

Pe langa maratonul de expozitii care urmareste sa introduca vizitatorii intr-un univers specific fiecarui artist, prin crearea unor spatii cat mai fidele artei lor, elementul care pune in miscare intregul eveniment este competitia foto.

Timp de 8 ore, participantii trebuie sa realizeze fotografii care sa ilustreze cat mai bine temele trase la sorti de catre juriu in ziua competitiei, fara sa modifice in programe de editare rezultatele obtinute.

Totul se bazeaza pe spontaneitate si creativitate, participantii avand posibilitatea sa castige premii in valoare totala de 6.000 de lei.

Mai mult decat atat, fotografiile desemnate castigatoare vor fi expuse intr-o expozitie post eveniment timp de 2 saptamani.

Expozitii inedite si competitii fotografice la Timisoara in perioada 11-14 mai

Alaturi de competitie, pasionatii de fotografie pot participa la expozitiile unora dintre cei mai apreciati fotografi din Romania. Sorin Onisor, Vlad Petri sau Oliver Merce sunt doar o parte din fotografii care vor participa anul acesta la eveniment.

In acelasi timp, Photo Marathon aduce in atentia publicului o serie inedita de fotografii de la inceputul secolului trecut, semnata de Costica Acsinte, fotograf din Primul Razboi Mondial.

Pentru a intra in competitia foto, participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa citeasca cu atentie regulamentul disponibil pe www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook, acolo unde pot fi urmarite informatiile despre eveniment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Photo Marathon Timisoara , #Arta fotografica