Americanii invata si la muzeu sa devina buni administratori financiari

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 16:40
1605 citiri
Americanii invata si la muzeu sa devina buni administratori financiari

O expozitie despre raportarea oamenilor la bani va avea loc anul viitor la Chicago, fiind realizata de miliardara Suze Orman si Gail Vida Hamburg, producatorul celebrelor expozitii Body Art.

Vedeta media si autoare a celor mai bine vandute carti despre administrarea finantelor personale, Orman a descris noua expozitie pe teme financiare drept "o extensie a muncii sale de o viata in calitate de consilier financiar si un mod inovativ de a-i invata pe oameni despre bani".

Expozitia interactiva multimedia, numita "Economia: Money Matters", va fi vernisata in toamna anului viitor la Chicago, urmand sa fie itinerata pe plan national timp de cinci ani, conform Mediafax.

Lucrarile de arta vor fi expuse atat in muzee de stiinta, cat si muzee de istorie naturala, ideea ineditei expozitii aparand cu mai multi ani in urma, potrivit lui Gail Vida Hamburg, care a gandit conceptul expozitiei si l-a dezvoltat.

"Am descoperit un studiu despre grija, stres si depresie legate mai degraba de existenta banilor decat de lipsa lor... Mi-am dat seama ca as putea sintetiza toate aceste informatii intr-o expozitie multimedia si interactiva", spune Hamburg.

Expozitia "Money Matters" va cuprinde 7.000 de metri patrati de galerii in care vor fi prezentate diferite faze financiare, scopul acesteia fiind acela de a-i instrui atat pe adulti, cat si pe copii cu privire la modul optim de administrare a finantelor personale, dar si de a educa populatia in spirit economic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#expozitie arta despre bani, #expozitii inedite, #expozitii despre bani , #Expozitii