De ce ai nevoie de un fotograf profesionist in Paris?

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 14:50
1717 citiri
De ce ai nevoie de un fotograf profesionist in Paris?
Foto: morguefile.com

Cate zile ai trait pana acum, care au fost extraordinare si pe care ai fi vrut sa le imortalizezi pentru restul vietii? Cate zile unice ti-au fost date, zile pentru care nu ai nicio documentare fizica, doar memoria lor mai licareste in mintea ta?

Pentru cate din acele zile nu ti-ai fi dorit un fotograf, care sa te urmareasca indeaproape, care sa surprinda pentru tine toate momentele pe care ai fi vrut sa ti le amintesti pentru totdeauna? Pun pariu ca pentru fiecare dintre ele ti-ai fi dorit sa ai macar o marturie a trairilor tale. Poate ca ti se pare ciudat cand vezi pe cartile de vizita ale fotografilor un motto de genul: "surprinde momentul potrivit, pentru o amintire eterna" sau altfel de formulari asemanatoare, insa te-ai gandit vreodata daca e adevarat sau nu?

Aici se ridica urmatoarea mea intrebare: cat de important este un fotograf profesionist? Sau mai bine zis cat de important este pentru momentele cruciale ale vietii noastre?

Sa presupunem ca iubitul tau te surprinde cu o mini-vacanta la Paris. Pe langa fotografiile neprofesioniste pe care le vei face tu, cu telefonul mobil, nu-i asa ca nu ti-ar dauna cateva fotografii profi?

Pentru asta cel mai bine este sa apelezi la un fotograf profesionist in Paris - cu siguranta vei gasi destui. De ce spun asta? In primul rand, pentru ca Parisul este un oras atat de ofertant incat este dificil sa nu vrei sa fotografiezi fiecare coltisor al sau, insa mai mult decat atat, este ofertant datorita renumelui.

Ce alt oras romantic cunosti, dar nu ai auzit de Paris? Turnul Eiffel este principalul loc de atractie pentru toti tinerii care isi doresc o cerere in casatorie mai speciala si cum altfel sa imortalizezi aceasta ocazie extraordinara, daca nu cu ajutorul unui fotograf profesionist din Paris, care sa fie aproape de tine? Cu un simplu telefon sau un formular de contact de pe site-ul sau, poti rezerva cateva ore cu orice fotograf iti doresti, iar acesta se va asigura ca a imortalizat cele mai frumoase momente pentru tine.

Fie ca este vorba de o casatorie sau un botez sau poate chiar celebrarea a nu stiu cati ani de casnicie, orice moment necotidian merita imprimat si pe hartia fotografica, nu doar pe retina si in mintea ta.

In definitiv, viata este compusa din amintiri si trairi si mai putin din lucruri materiale adunate de-a lungul anilor. O viata traita frumos este din ce in ce mai rara in vremea noastra, asa ca de ce sa nu incercam sa documentam fiecare zi frumoasa din viata noastra, pentru ca peste cativa ani sa privim in urma cu zambetul pe buze?

Poate ca aceasta insiruire de intrebari ti se pare aleatorie sau poate inutila, insa tine minte ca data viitoare cand planuiesti o excursie, o petrecere atipica sau un eveniment special, gandeste-te cum vrei sa documentezi ziua. Banuiesc ca vei intelege importanta unui fotograf profesionist in Paris, mai ales daca vrei ca totul sa iasa ca la carte.

Cate zile extraordinare vei mai trai fara sa le imortalizezi? Cate momente unice vor mai fi posibile fara un fotograf? Planuieste fiecare eveniment cu atentie, si vei afla in scurt timp ca, de fapt, planuiesti o serie intreaga de amintiri.

#fotograf paris, #fotograf profesionist paris, #fotograf profesionist, #fotograf evenimente paris , #Fotografie