Intregeste-ti colectia de arta direct de pe Amazon

Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
1829 citiri
Intregeste-ti colectia de arta direct de pe Amazon
Foto: Amazon

Acum poti cumpara opere de arta apartinand lui Andy Warhol sau Claude Monet, fotografii contemporane si sculpturi, chiar din varful canapelei tale, fara sa fii nevoit sa ajungi in galeria de arta unde este expus in acel moment.

Amazon a lansat Fine Art, magazinul sau de opere de arta, o galerie in care vei gasi peste 150 de tipuri de opere de arta, realizate de mari clasici, dar si de tineri artisti contemporani.

Prin intermediul acestui nou portal vei avea acces la peste 40.000 de opere de arta realizate de peste 4.500 de artisti, pe care le vei putea cumpara direct de la galeriile clasice si de la magazinele ce vand astfel de obiecte.

Louis Joseph Kaep - 5.000 dolari

Obiectele se cumpara extrem de usor, tot ce trebuie sa faci este sa le adaugi in cosul virtual de cumparaturi si sa plasezi comanda.

Ca pret, poti gasi de la fotografii de Clifford Ross, la 200 de dolari, pana la "Sachiko" realizata de Andy Warhol (45.000 de dolari) sau opere cu o istorite bogata precum "LeEnfant a la tasse, portrait de Jean Monet", realizata de Claude Monet, la un pret de 1,45 de milioane de dolari.

Jeffrey Batchelor 3.550 dolari

"De la artisti proaspat intrati pe aceasta piata pana la nume cunoscute din lumea artei, magazinul Fine Art iti pune la dispozitie opere de arta si picturi dintr-o varietate foarte mare de perioade si stiluri: de la Pop Art, arta abstracta, arta moderna, pana la arta contemporana si multe altele.

Cara Brown, Macaroons, 2010 - 75 de dolari

In acest magazin veti gasi picturi pe panza, picturi abstracte, picturi in ulei, desene, fotografie, opere "mixed media" si colaje ce se potrivesc foarte bine, fie ca alegi sa le asezi in sufragerie, intre celelalte opere de arta sau la birou", isi prezinta Amazon galeria de arta si isi asuma ca vei gasi ceva pe gustul tau, indiferent daca esti colectionar sau, pur si simplu, esti in cautarea unei opere de arta pentru tine.

Owner Kanzler, Offshore Powerboat Race, Point Pleasant to Seaside Heights, New Jersey, 1993 - 900 de dolari

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Amazon Fine Art, #opere arta Amazon, #comanda Amazon pictura, #comenzi Amazon , #Galerie online