Expozitii de arta in lume. Ce poti vizita in urmatoarea perioada

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
1887 citiri
Expozitii de arta in lume. Ce poti vizita in urmatoarea perioada
Foto: www.lumas.com

Germania este gazda a numeroase expozitii de arta in urmatoarea perioada, insa nici Franta nu se lasa mai prejos. De la fotografii cu "Cele mai faimoase pivnite de vin" din lume, pana la imagini din havana, acum poti vizita si chiar achizitiona aceste opere, pentru colectia proprie.

"Noi le oferim colectionarilor si iubitorilor de arta o selectie diversa de lucrari de arta de la aproximativ 160 de artisti atat dintre cei consacrati cat si dintre cei aflati la inceput de drum. Peste 1.400 de lucrari sunt disponibile in editii de cate 75-150 de piese, semnate de artisti. Aceste editii ne permit sa cerem preturi rezonabile intre 120 si 800 de euro", a declarat Marc Ullrich, CEO Lumas, pentru Business24.

Expozitia "Night Lights" este prezenta la Berlin intre 31 august si 16 septembrie, dar si la Zurich, intre 4 si 21 octombrie. La Paris poti admira expozitia "Horizons", cu vernisaj la 13 septembrie si prezentare pana pe 30 septembrie. La Frankfurt, Berlin si Koln vei avea parte de o surpriza artistica intre 31 august si 16 septembrie, ce va continua la Stutgart, intre 13 septembrie si 30 ale lunii.

Una dintre cele mai interesante expozitii se numeste "Famous Wine Cellars" (n.r. Cele mai faimoase pivnite de vin) si este realizata de Rafael Neff. Artistul infatiseaza in operele sale procesul de maturizare a vinului si te face sa intelegi de ce are nevoie de zeci de ani pentru a ajunge la perfectiunea absoluta.

Ea poate fi admirata intre 19 octombrie si 4 noiembrie la Hamburg, dar si intre 24 octombrie si 11 noiembrie la Dusseldorf.

Tot la Dusseldorf poti vedea expozitia "Fast Forward" (nr. Repede inainte) intre 30 august si 16 septembrie.

Lumas este o companie care detine spatii de expozitie in tari precum Germania, SUA, Anglia, Elvetia, Austria si Franta, si care se bucura de un succes foarte mare pe piata internationala a artei.

Obiectivul Lumas este sa transforme fotografiile de cea mai inalta clasa, de calitatea operelor expuse la muzeu, in fotografii accesibile pentru toata lumea, sustine CEO-ul Lumas.

Akos Major - Pedal Boats

Foto: © Akos Major, www.lumas.com

Akos Major - T Pier

Foto: © Akos Major, www.lumas.com

Kai Syuht & Miles Cockfield - Anais

Foto: ©Stuht & Cockfield, www.lumas.com

Kai Syuht & Miles Cockfield - Fanchon

Foto: ©Stuht & Cockfield, www.lumas.com

Rafael Neff - Chateau Cos d'Estournel, Bordeaux, France

Foto: ©Rafael Neff, www.lumas.com

Rafael Neff - Ovid, Nappa Valley, USA

Foto: ©Rafael Neff, www.lumas.com

Werner Pawlok - Havana Riviera

Foto: ©Werner Pawlok, www.lumas.com

Werner Pawlok - House of Luisa Faxas, Havana

Foto: ©Werner Pawlok, www.lumas.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#expoziti fotografie, #pret foto expozitie, #expozitii internationale arta , #Galerii arta