Licitatii de week-end: Impresioneaza-ti logodnica cu un inel de 30.000 de euro

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
1743 citiri
Licitatii de week-end: Impresioneaza-ti logodnica cu un inel de 30.000 de euro

Primele licitatii organizate in 2012 expun loturi de bijuterii cu pietre pretioase, mobilier si tablouri, oferind colectionarilor posibilitatea de a incepe anul in forta, cu achizitii frumoase.

Duminica, 8 ianuarie, casa de licitatie Le Calvez scoate la licitatie intregul mobilier al unui castel din Franta. Astfel, in acest lot puteti gasi piese de mobilier interesante pentru a va decora locuint pe gustul unui nobil francez.

Lotul abunda in scaune, birouri si console pana in 1.000 de euro, ceasuri de perete la preturi de circa 100 de euro, vaze de China cu preturi estimative intre 100 si 300 de euro si masti africante, sculptate in lemn, la preturi accesibile de pana la 100 de euro.

Masca africana de lemn, pret: 800 euro

Pentru cei de interesati de pictura, tot duminica se organizeaza si o licitatie de tablouri moderne franceze. Cea mai interesanta piesa este tabloul "Portul Honfleur", semnat de Pierre Boudet, reprezentant al Scolii Noi de pictura, estimat la 2.000 de euro.

Pierre Boudet, pret: 2.000 euro

Doamnele plecate la ski in Alpii francezi si carora le plac bijuteriile au ocazia sa achizitioneze inele, brose si coliere, piese unice, la licitatia organizata sambata de Gaifferi in statiunea de ski, Val d'Isere din Savoia.

Majoritatea inelelor, realizate din piete pretioase, cu modele vintage, au preturi sub sau de circa 1.000 de euro, exceptie facand cateva modele mai deosebite, precum un inel din aur negru, decorat cu diamante negre si albe, care este estimat la 2.000 de euro sau un alt inel din aur gri, impodobit cu smaralde si estimat la 2.500 de euro.

Inel din aur negru, cu diamante albe si negre, pret: 2.000 euro

Totusi, daca vrei sa-ti impresionezi logodnica, ii poti cumpara inelul din aur, impodobit cu un diamant pur de talie mare, estimat la 30.000 de euro.

#licitatii, #licitatii mobilier, #licitatie pictura, #licitatie bijuterii , #Licitatii arta