Licitatiile lunii: Masini de Colectie, Sports Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
3859 citiri
Licitatiile lunii: Masini de Colectie, Sports Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie

Licitatia de Masini de Colectie, Sports Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie sunt trei licitatii care vor avea loc in luna august in Mamaia. Ai toate motivele sa participi si tu la aceste licitatii in premiera: vorbim despre primele licitatii din Romania dedicate automobilelor, obiectelor valoroase dedicate sportului sau pentru sampaniile de colectie.

Astfel, in 26 august, sunt scoase la vanzare 21 de masini de colectie, 29 de piese din categoria suvenirurilor sportive, opt sampanii rare de colectie si doua colectii de vinuri, toate cu sprijinul casei de licitatii Artmark.

Licitatia de masini de colectie ne-a atras atentia cel mai mult, tocmai de aceea iti prezentam vedetele evenimentului de la sfarsitul lunii.

Buick "Super 8" Coupe, 1941

Masina a fost produsa de General Motors si este printre cele mai vechi automobile din lume, cu un pret de pornire de 18.000 de euro.

Mercedes 190SL, 1959

190SL este un grand-tourer convertibil ce face parte din segmentul auto sport de lux, in doua usi, produse intre anii '55 si '63.

Prototipul modelului era expus in 1954 la Salonul Auto de la New York si a ajuns sa aiba in 2012 un pret de pornire de 38.000 de euro.

Jeep Willys, 1948

Jeep-ul scos la licitatie in august este dotat cu remorca militara MB-T si mitraliera M2, fiind construit in special in trimpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Wyllis MB este un Jeep de 150 de kilograme folosit de armatele americane si cedat si aliatilor, devenind principalul vehicul utilizat de britanici, sovietici si francezi.

Il poti avea la sfarsitul acestei luni daca plusezi suficient peste cei 4.000 de euro, pretul de pornire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatii masini colectie, #licitatii vinuri sampanie, #licitatii sport, #licitatii august , #Licitatii arta