Liciteaza pentru limuzina Regelui Mihai!

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
2242 citiri
Liciteaza pentru limuzina Regelui Mihai!

Limuzina oficiala a regelui Mihai iese la licitatie la sfarsitul acestei luni, la Mamaia, alaturi de un Ferrari condus de Michael Schumacher si un Lincoln Continental.

Daca iti place sa colectionezi masini celebre, ai in premiera ocazia sa licitezi la tine acasa pentru masini pe care va fi, intr-adevar o onoare sa le conduci.

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat cateva dintre expontatele care ar putea fi de interes pentru colectionari, iata alte trei "vedete" ale licitatiei "Masini de colectie", organizata de Artmark in 26 august:

Licitatiile lunii: Masini de Colectie, Sports Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie

Masina Regelui Mihai, BMW760Li, 12.000 de euro

Limuzina oficiala a regelui Mihai I este piese centrala a licitatiei organizate la Mamaia. Masina, dotata cu un motor V12 de 5972 cmc si 439 CP, poate atinge viteza de 250 de km/h. Modelul BMW, extrem de apreciat de rege, la randul lui un colectionar de masini, este dotat cu un sistem de navigatie, televizior si chiar un frigider. Limuzina poate fi cumparata de la un pret pornire de 12.000 de euro.

Monopostul Ferrari F399, 125.000 de euro

Masina condusa de Michael Schumacher la campionatul mondial din 1999 si care a adus constructorilor titlul mondial este scosa la licitatie cu un pret de la pornire de 125.000 de euro. Monopostul este pastrat intr-o stare excelenta, fiind construit dintr-un sasiu de carbon, avand sistem de franare independent pe fiecare roata si un sistem de propulsie controlat de o cutie de viteze cu sapte trepte.

Lincoln Continental, 15.000 de euro

Masina lui Don Vito Corleone din filmul "Nasul/The Godfather" regizat de Fancisc Ford Coppola este una dintre piesele de rezistenta ale licitatiei Artmark. Masina, fabricata in 1947, poate atinge o viteza de 104 km/h si poate fi licitata la Mamaia cu un pret de pornire de 15.000 de euro.

#licitatie masini colectie, #licitatie Artmark, #licitatie masina rege Mihai, #licitatie masini Mamaia , #Licitatii arta