Liciteaza pentru opere romanesti ce ilustreaza universul celor mici

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
1792 citiri
Liciteaza pentru opere romanesti ce ilustreaza universul celor mici

Licitatia "Cei mai iubiti dintre pamanteni" recreeaza lumea copiilor prin 42 de tablouri semnate de pictori romani celebri si ar putea fi prima ocazie pentru tine si copilul tau sa explorati, impreuna, lumea artei.

"De la ciobanasul clasicului Nicolae Grigorescu pana la jucariile de plus ale contemporanului Dorel Topan, lumea copilariei este surprinsa in tablourile licitatiei de-a lungul a trei secole si prezentata publicului chiar prin glasurile copiilor", spun reprezentantii casei de licitatii Artmark intr-un comunicat oficial.

Cele mai valoroase picturi din universul copiilor recreat de Artmark in aceasta licitatie sunt: "Ciobanas" de Nicolae Grigorescu (valoare estimativa:20.000 - 30.000 de euro), "Margareta desenand (fata pictorului)" de Stefan Dimitrescu (valoare estimativa: 12.000 - 18.000 de euro) si "La imbaiat" de Camil Ressu (valoare estimativa: 10.000 - 16.000 de euro).

Licitatia "Cei mai iubiti dintre pamanteni" va avea loc joi, 30 mai, la Athenee Palace Hilton din Bucuresti, de la ora 19:30. Vei putea admira expozitia operelor, insa, impreuna cu cei mici, miercuri, 29 mai, la sediul Artmark din Palatul Cesianu-Racovita.

Camil Ressu, La imbaiat

Stefan Dimitrescu, Margareta desenand

Nicolae Grigorescu, Ciobanas

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie cei mai ioubiti pamanteni, #licitatie copii, #licitatie Artmark 30 mai , #Licitatii arta