Luminita Ghildus: Sunt o Craciunita darnica si vesela

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
2448 citiri
Luminita Ghildus: Sunt o Craciunita darnica si vesela

Luminita Ghildus, directorul general al Casei de Licitatii Goldart, prefera sa petreaca Craciun in familie, in jurul bradului, la o cina traditionala.

"Cred ca sunt un soi de Craciunita darnica si vesela. Imi aleg cu grija cadourile, lasandu-ma condusa de observatie si de inspiratie", a declarat femeia de afaceri pentru Business24.

Pentru membrii familiei sale alege cadourile de arta care nu se demodeaza si ale caror valoare creste in timp.

Partenerilor de afaceri le ofera cate o sculptura in sticla realizata de sotul sau, Alexandru Ghildus, sau lucrari de grafica si pictura ale artistilor contemporani romani.

Ce inseamna Craciunul pentru dumeavoastra?

Craciunul este mai mult decat o mare sarbatoare pentru mine si familia mea. Este un moment de reflectie, de bucurie si de armonizare cu intreaga natura. Fiind si final de an, traim intens placerea de a darui si impacarea cu tot ceea ce este in jurul nostru.

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adeptul sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai neconformist?

Imi place mult sa adun intreaga familie de la mic, la mare, impreuna cu prietenii nostri, in jurul bradului si la o masa traditionala. Chiar daca talentele mele in domeniul culinar sunt modeste, ma straduiesc ca masa de Craciun sa fie cat mai frumos arajanta iar platourile sa arate cat mai apetisant.

Ce fel de Mos Craciun sunteti? Ce va place sa daruiti si cum alegeti cadourile pentru familie, prieteni? Dar pentru partenerii de afacei si angajati? Aveti o urare pentru romani in prag de sarbatori?

Cred ca sunt un soi de Craciunita darnica si vesela. Imi aleg cu grija cadourile, lasandu-ma condusa de observatie si de inspiratie. Stiu cam care sunt dorintele apropiatilor si incerc sa le ofer exact ce isi doresc. In fond bucuria acestor zile este ca suntem impreuna. Si asta conteaza cel mai mult.

Imi place sa ofer cadouri de arta, obiecte care sa nu fie aruncate la cos dupa un sezon si care sa insemne ceva si peste ani. Fiica mea are deja o minicolectie de tablouri, cumparate in decursul anilor cu preturi aproape simbolice (spre exemplu un minunat cos cu flori de George Catargi nu a costat decat 100 de lei in urma cu 4 ani, iar acum valoreaza cel putin 2000 de lei). Si prietenii nostri primesc cadouri de arta, tablouri sau mici obiecte decorative.

Partenerilor de afaceri le ofer cate o sculptura in sticla de Alexandru Ghildus sau lucrari de grafica, pictura ale artistilor contemporani romani. Imi face o deosebita placere sa fac cadouri copiilor angajatilor, jucarii si dulciuri, iar angajatilor prime de Craciun, care, in aceste momente mai dificile, sunt binevenite si apreciate.

Aveti o urare pentru romani in prag de sarbatori?

Le urez tuturor sa se bucure de bogatia si bucuria oferite de momentele linistite si sfinte in familie! Multa sanatate, mult curaj si tenacitate in realizarea dorintelor si la multi ani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interviu Luminita Ghildus, #interviu Goldart, #interviu Ghildus Goldart, #interviu Craciun Goldart , #Licitatii arta