Brandul turistic al Romaniei, promovat in doua mari concerte

Duminica, 05 August 2012, ora 13:03
1781 citiri
Brandul turistic al Romaniei, promovat in doua mari concerte

Ministerul Turismului a platit 1,14 milioane de lei pentru o campanie de promovare a brandului turistic national cu ocazia concertelor Red Hot Chili Peppers si Lady Gaga, care vor avea loc in luna august.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a organizat o licitatie, iar contractul a fost atribuit la inceputul lunii iulie firmei Emagic Concerts, potrivit e-licitatie.ro.

Contractul dintre cele doua parti cuprinde si servicii pentru realizarea unei campanii de promovare a brandului turistic national cu ocazia festivalului Bestfest, care s-a desfasurat in perioada 6-8 iulie.

Proiectul beneficiaza de finantare din Fonduri Externe nerambursabile.

Concertul Red Hot Chili Peppers se va desfasura pe 31 august si este prima vizita a americanilor in Romania. Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers si se va desfasura pe National Arena.

Concertul Lady Gaga este programat pe 16 august. Initial, artista trebuia sa concerteze tot pe National Arena, dar spectacolul a fost mutat in Piata Constitutiei din cauza meciului FC Dinamo - FC Barcelona, care este programat cu cateva zile inainte de concert. Din cauza proximitatii celor doua evenimente, echipa artistei nu ar fi avut suficient timp pentru pregatirea productiei.

#brand turistic romania, #concerte august turism Romania , #Muzica