Concert Joe Cocker. O interpretare de zile mari, rasplatita cu ropote de aplauze

Luni, 05 August 2013, ora 08:59
1527 citiri
Concert Joe Cocker. O interpretare de zile mari, rasplatita cu ropote de aplauze

Legendarul cantaret britanic Joe Cocker, ajuns la aproape 70 de ani, le-a oferit bucurestenilor un concert de exceptie duminica seara, in care timp de o ora si patruzeci de minute a cantat aproape fara intrerupere.

Peste 4.000 de spectatori au umplut la refuz Sala Palatului unde au avut ocazia sa asculte cele mai cunoscute melodii ale artistului, o parte dintre ele interpretate acustic, in cadrul turneului "Fire It Up Summer Tour".

Show-ul a inceput in aplauzele entuziaste ale publicului cu piesa "I Come in Peace", urmata de doua coveruri - "Feelin' Alright" si "The Letter".

"Bucuresti, buna seara!" a salutat artistul, rasplatit cu aplauze generoase.

Show-ul a continuat cu "When the Night Comes", "You Love Me Back", "I'll Be Your Doctor", "Up Where We Belong", "Come Together" sau "Eye on the Prize".

Incepand cu cea de-a zecea piesa din concert, "You Don't Need a Million Dollars", artistul a trecut la interpretarea in stil acustic.

Cele mai apreciate momente ale serii

Unul dintre cele mai aplaudate momente ale serii a fost cel in care Joe Cocker a interpretat cunoscuta melodie "You Can Leave Your Hat On".

Din show acustic nu au lipsit melodiile "You Are So Beautiful", "Fire It Up" si "N'oubliez Jamais", aplaudate indelung de public.

La fel de bine au fost primite si ultimele piese ale show-ului oferit de Joe Cocker la Sala Palatului - "Unchain My Heart" (cover Ray Charles), ascultata in picioare de toti spectatorii, si "With a Little Help from My Friends" (cover The Beatles).

Dupa cateva minute de aplauze intense si ovatii, artistul a revenit pe scena pentru bis-uri. Au urmat "Summer in the City" si "Cry Me a River" dupa care artistul a multumit bucurestenilor si a promis ca va reveni.

Concertul de la Bucuresti a facut parte din "Fire It Up Summer Tour", ce promoveaza cel mai recent album al artistului "Fire It Up". Albumul contine douasprezece piese, de la melodii clasice pana la piese pline de energie si vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale se desfasoara, de cele mai multe ori cu casa inchisa, fiind unul dintre putinii artisti apreciati si iubiti de mai multe generatii.

De la Bucuresti Joe Cocker va pleca in sudul Frantei unde pe 7 august va concerta la Chapiteau a Marciac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concert Joe Cocker Bucuresti, #concert Joe Cocker 2013, #concert Sala Palatului Cocker , #Muzica