Elvis Presley revine pe scena sub forma unei holograme

Joi, 07 Iunie 2012, ora 15:05
1521 citiri
Elvis Presley revine pe scena sub forma unei holograme

Elvis Presley "va reveni" pe scena intr-o forma virtuala, gratie unei companii de efecte speciale americane, dupa modelul rapperului Tupak Shakur, a carui holograma a electrizat publicul prezent la editia din acest an a Festivalului Coachella din California.

Digital Domain Media Group (DDMG), care a realizat "aparitia" spectaculoasa a rapperului Tupak Shakur pe scena Festivalului Coachella in aceasta primavara, a anuntat miercuri ca a semnat un acord cu CORE Media Group, pentru a-l "reinvia" pe Elvis Presley.

"Este o metoda noua si pasionanta de a face sa reinvie magia si muzica lui Elvis Presley", a spus Jack Soden, proprietarul companiei Elvis Presley Enterprises, o divizie a Core Media Group.

"Fanii lui dintotdeauna vor fi din nou incantati si un nou public va descoperi prezenta electrizanta a lui Elvis in calitate de interpret", a adaugat el intr-un comunicat.

DDMG si Core Media Group vor produce o serie de imagini virtuale cu Elvis Presley pentru o gama de proiecte de divertisment - spectacole, participari in filme si productii de televiziune, dar si pe diverse platforme media din lumea intreaga, au precizat cele doua grupuri.

Aparitia lui Tupac Shakur sub forma unei holograme i-a impresionat pe spectactorii de la Coachella, dar si pe profesionistii din industria muzicala, generand o serie de speculatii si despre alti artisti decedati, care ar putea sa se bucure de acelasi tratament.

Elvis Presley este artistul care a vandut un numar impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat in aproximativ 30 de filme.

DDMG, cu sediul in Florida, a contribuit cu efecte speciale la realizarea a peste 90 de filme, printre care se numara "Titanic", seria "Transformers", "Pumni de otel/ Real Steal" si "TRON: Mostenirea/ TRON: Legacy".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elvis Presley concert, #Elvis Presley holograma, #Elvis Presley forma virtuala , #Muzica