Informatii utile despre accesul la concertul lui Julio Iglesias, de sambata

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 09:01
1857 citiri
Informatii utile despre accesul la concertul lui Julio Iglesias, de sambata

Julio Iglesias isi va incanta fanii sambata, timp de aproximativ doua ore, de la ora 20,00, la Zone Arena, cu hituri precum "Baila Morena", "Agua Dulce, Agua Sala", "Guantanamera", "La Carretera", in concertul pe care il sustine in turneul de promovare a celui mai nou album numit "1".

Organizatorii au pregatit o serie de reguli si recomandari pentru ca evenimentul sa se desfasoare fara probleme.

Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului) incepand cu ora 17.00.

Pentru evitarea aglomeratiei, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol si sa foloseasca transportul in comun. Accesul in locatie se va face prin doua intrari, ambele din bulevardul Barbu Vacarescu, fiecare dintre ele deservind cateva zone, respectiv pe la intrarea 1 vor intra posesorii biletelor VIP (sectoarele A, B), Diamond (sectoarele C, D, G, H) si Platinum (sectoarele E, F, I, J, K). Pe la intrarea 2 vor intra fanii care si-au cumparat bilete la sectoarele Golden (sectoarele M, N, O, R, S), Gazon A, Gazon B si Presa.

Copiii sub sase ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta evenimentului numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Este interzis accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Spectatorii care vor participa la eveniment sunt obligati sa se supuna atat controlului corporal, cat si a controlului altor bagaje detinute (genti, borsete, etc), facut la intrarile in locatie de catre organele de securitate abilitate.

In spatiul de la Zone Arena spectatorii vor dispune de numeroase restaurante si baruri unde vor putea achizitiona produse doar in baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Cei care doresc sa cumpere un bilet la concertul de pe 30 iunie mai au la dispozitie doar cateva sute de bilete, putand alege dintre toate categoriile de bilete mai putin cea VIP, ale carei bilete sunt epuizate. Preturile biletelor ramase pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 600 de lei. Tichetele se gasesc la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, organizatorii au deschis un punct de vanzare de bilete si la Zone Arena. Acesta va fi deschis pana dupa terminarea concertului, sambata. Preturile biletelor vor ramane neschimbate.

Concertul Julio Iglesias de la Zone Arena este organizat de Project Events.

#concert Julio Iglesias Romania, #Julio Iglesias Zone Arena, #concerte Romania, #Julio Iglesias concert informatii , #Muzica