Luminile de Craciun se aprind la Sala Dalles pe 13 decembrie: Concert aniversar al sopranei Cleopatra David - 20 de ani de activitate solistica

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 12:39
1956 citiri
Luminile de Craciun se aprind la Sala Dalles pe 13 decembrie: Concert aniversar al sopranei Cleopatra David - 20 de ani de activitate solistica

Universitatea Populara "Ioan C. Dalles" organizeaza miercuri, 13 decembrie, la ora 19:00 Concertul Lumini de Craciun, celebrand implinirea a 20 de ani de activitate solistica ai sopranei Cleopatra David. La pian: Ieronim Buga. Biletele se vand in reteaua Eventbook.

Programul va contine colinde, cantece de Craciun si arii din opere interpretate de soprana Cleopatra David si pianistul Ieronim Buga.

O calatorie prin genuri si stiluri muzicale si prin zone geografice diferite. Veti asculta lucrari de R. Strauss, Fr. Schubert, M. Reger, Ch. Gounod, W.A. Mozart, V. Teodorian, D. Mizrahy.

Muzician, eseist, Cleopatra David a cantat pe numeroase scene din Romania, dar si India, Italia sau Finlanda, unde a sustinut si un masterclass international de canto. Este membru al Sangit Chamber Ensemble si al colectivului Operei Comice pentru Copii din Bucuresti.

A obtinut titlul de Doctor in 2010 sub indrumarea compozitorului Octavian Nemescu, a facut un stagiu de cercetare in India, unde a studiat muzica clasica indiana, stilul Karnatik.

Sustine frecvent conferinte si publica articole, cronici muzicale si studii in revistele Actualitatea muzicala si Muzica, pe site-ul Liternet.ro sau pe blogul de pe Adevarul.ro.

A organizat proiectele: Self Realization Tour, Romania 2012 si 2013, 2013, anul Tagore. 100 de ani de la decernarea Premiului Nobel, Stagiunile de concerte Sangit Chamber Ensemble 2013-2017, Proiectele Glorie Mamei - 2015, Festivalul Primavara Spiritului 2016 si 2017, a fost coorganizator pentru Atelier de meditatie la Biblioteca Metropolitana, si Junge Talent Masterclass, 2016 impreuna cu Los Angeles - Moscow Music School si Austrian Imperial Arts si managerul Turneului National Comorile Persiei si al Galei Muzicilor Traditionale 2017.

Pianistul Ieronim Buga este absolventul Academiei de muzica Bucuresti, sectia Dirijat Cor Academic si sectia Pian.

Din 1994, este angajat ca artist liric si artist instrumentist in cadrul mai multor institutii culturale bucurestene, Filarmonica "George Enescu", Orchestra Nationala Radio, Corul National de Camera "Madrigal".

A participat la numeroase turnee in Spania, Germania, Danemarca, Elvetia. Are o bogata activitate de pianist acompaniator si este membru al mai multor ansambluri camerale.

Adresa: Universitatea Populara "Ioan C. Dalles", Bd. Nicolae Balcescu nr. 18, Sector 1, Bucuresti, Telefon 021155260, 021314663, secretariat@updalles.ro

Biletele se vand online pe eventbook.ro, in magazinele din reteaua Eventbook sau cu 30 de minute inainte de concert la Sala Dalles.

Costul biletelor: 25 de lei - stal, 20 de lei - balcon

#Cleopatra David concert Craciun, #Cleopatra David Sala Dalles , #Muzica