Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colectia romancei Andreea Badala

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 09:37
1986 citiri
Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colectia romancei Andreea Badala

Cantareata Madonna a purtat, duminica, la cea de-a 56-a editie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala.

La gala premiilor Grammy, Madonna a aparut pe scena intr-un costum alb barbatesc. La acest costum, cantareata a asortat corsetul Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala, potrivit unui anunt postat pe contul oficial al brandului de pe paltforma de socializare Facebook.

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Beyonce si Britney Spears au purtat creatii Andreea Badala

Madonna nu este singura celebritate internationala care a imbracat unele dintre creatiile designerului roman Andreea Badala.

Beyonce a aparut cu un corset din portofoliul brandului romanesc Murmur in noul ei videoclip "Pretty Hurts", iar Britney Spears a purtat un model asemanator pentru filmarile clipului "Work B**ch".

De asemenea, Lady Gaga, renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate si care a devenit celebra datorita unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare, a purtat una dintre creatiile brandului Murmur.

#madonna grammy, #madonna Badala, #Andreea Badala , #Muzica