Miley Cyrus castiga premiile Video Music Awards 2014. Vezi videoclipul anului

Luni, 25 August 2014, ora 12:26
1215 citiri
Miley Cyrus castiga premiile Video Music Awards 2014. Vezi videoclipul anului

Gala premiilor MTV - Video Music Awards 2014 s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, in cadrul careia au fost premiate videoclipurile mai multor artisti, printre laureati numarandu-se Miley Cyrus, Beyonce, Eminem, Katy Perry si Ed Sheeran, informeaza luni, AFP.

Miley Cyrus a primit premiul pentru videoclipul anului, cu cantecul sau 'Wrecking Ball', filmul fiind realizat de fotograful la moda Terry Richardson, cunoscut pentru imaginile sale cu continut sexual. Videoclipul o prezinta pe tanara cantareata in varsta de 21 de ani imbracata sumar si leganandu-se pe o uriasa bila de metal folosita la demolari.

Fostul idol al adolescentelor din lumea intreaga, pentru rolul sau din serialul 'Hannah Montana', a renuntat la imagineade fata buna afisandu-se imbracata numai in bikini, miscandu-se senzual si atingandu-si partile intime. Miley Cyrus a reusit sa socheze din nou duminica seara cand a trimis o persoana fara adapost pe scena pentru a-i ridica premiul.

Cantaretul de muzica rap Common a cerut, la randul sau, un moment de reculegere in memoria lui Michael Brown, adolescentul de culoare ucis de un politist la Ferguson, in Missouri. Printre nominalizatii la cel mai bun clip al anului s-au aflat si Beyonce pentru cantecul 'Drunk in love', Iggy Azalea pentru 'Fancy', Pharrell Williams pentru 'Happy', si Sia pentru 'Chandelier'.

Beyonce a fost senzatia serii. Ea a cantat imbracata intr-un body de strasuri alaturi de sotul ei Jay-Z, iar pe scena a urcat si fetita lor Ivy Blue - intr-un gest care a dorit sa puna astfel capat zvonurilor privind divortul lor iminent.

'Dark Horse' a lui Katy Perry, in care canta alaturi de raper-ul Juicy J, a fost ales cel mai bun clip al unei artiste, in timp ce cantaretul Ed Sheeran, in varsta de 23 de ani, s-a impus la categoria masculina cu 'Sing', cantat in duet cu Pharrell Williams.

Tanara artista Ariana Grande, de 21 de ani, s-a impus la categoria cel mai bun videoclip pop cu 'Problem', in care apar si alte tinere talente precum australianca Iggy Azalea. Talentata artista neo-zeelandeza Lorde, in varsta de 17 ani, a castigat la categoria cel mai bun clip video rock, cu 'Royals', o melodie care castigat deja un Grammy in ianuarie pentru cel mai bun cantec al anului, mai scrie AFP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Miley Cyrus, #Video Music Awards, #premiu Miley Cyrus , #Muzica