Noul proiect Bill Gates: Serviciu de distributie de muzica online

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 12:01
2284 citiri
Noul proiect Bill Gates: Serviciu de distributie de muzica online

Compania Corbis, controlata de cofondatorul Microsoft Bill Gates, care ofera fotografii si secvente video pentru advertiseri, a lansat miercuri serviciul de distributie de muzica online GreenLight Music, cu melodii si albume de la cei mai mari publisheri.

GreenLight ofera peste un milion de piese din portofoliile Warner Music, EMI Music Publishing, Universal Music si Sony ATV.

Corbis a fost infiintata de Bill Gates in 1989, fiind construita in jurul drepturilor de distributie digitala asupra unor opere precum "Mona Lisa" si "Mama artistului". Brandul GreenLight a fost creat in 2008.

Lansat miercuri, serviciul GreenLight Music permite clientilor sa obtina licente asupra melodiilor pentru utilizarea pe site-uri, in publicitate si alte destinatii profesionale.

Utilizatorii liciteaza asupra drepturilor de folosire a meldoiilor, iar casele de discuri negociaza pretul final.

Bill Gates este cel mai bogat miliardar din industria IT, cu o avere estimata la 61,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaire's Index.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#serviciu distributie muzica online Bill Gates, #companie Corbis Bill Gates, #Corbis serviciu distributie muzica online , #Muzica