Pharrell Williams, campionul descarcarilor legale de muzica in Marea Britanie

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 16:45
1325 citiri
Pharrell Williams, campionul descarcarilor legale de muzica in Marea Britanie
Sursa foto: Swipelife

Piesa "Happy" a interpretului american Pharrel Williams a devenit cel mai bine vandut cantec in Marea Britanie pe platformele online de muzica, potrivit Official Charts Company, citat miercuri de AFP.

"Happy" a atins cota de peste 1,62 milioane de descarcari online cu plata, Pharell Williams reusind si in alte doua ocazii sa fie in top 10 cu single-uri care au fost cele mai descarcate dupa aparitia lor in topuri, datorita colaborarilor sale cu americanul Robin Thicke pentru 'Blurred Lines' si cu francezii Daft Punk pentru melodia 'Get lucky'.

'Tin sa multumesc publicului, pentru ca este cel care realizeaza clasamentul', a declarat Pharrell Williams pentru OfficialCharts.com.

'Fara public esti doar un muzician cu cateva idei, insa alaturi de public totul se schimba, si cele mai mici idei devin importante', a declarat cantaretul si producatorul in varsta de 41 de ani.

Melodia a suscitat un adevarat fenomen la nivel mondial, un grup de trei barbati si trei femei din Iran au postat o versiune proprie a videoclipului pe Youtube, alaturi de alte mii de internauti din intreaga lume.

Melodia "Happy" a fost lansat la 21 noiembrie 2013 si face parte din coloana sonora a comediei de desene animate 'Despicable Me 2'.

#Happy Pharrell Williams, #descarcari online, #muzica Pharrell Williams , #Muzica