Richard Clayderman revine la Bucuresti cu spectacolul "From Paris with Love"

Vineri, 29 August 2014, ora 09:35
1225 citiri
Richard Clayderman revine la Bucuresti cu spectacolul "From Paris with Love"

Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimosi pianisti la nivel international, revine la Bucuresti, pe 26 martie 2015, cu spectacolul "From Paris with Love", in premiera mondiala.

Spectacolul se va desfasura pe 26 martie 2015, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti, conform Mediafax.

Richard Clayderman a ales Romania pentru acest spectacol din dragoste pentru publicul roman. "Este a patra oara cand artistul vine in Romania, dar faptul ca alege sa lanseze un concept in premiera mondiala pe plan mioritic e un plus fantastic pentru brandul nostru de tara".

"The Prince of Romance", asa cum mai este cunoscut in lume, propune de aceasta data o experienta senzoriala complexa, emotionala-audio-vizuala, un concept inovator. Show-ul va aduce pe scena, alaturi de Richard Clayderman si pianul sau, baletul si orchestra Camerata Regala. Totul va fi montat intr-un decor unic, o noutate absoluta fata de toate spectacolele prezentate pana acum in lume.

Artistul va da viata pianului sau, timp de doua ore, in care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Din repertoriu nu va lipsi cea mai cunoscuta piesa interpretata de acesta, "Ballade pour Adeline", care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vandute in 38 de tari.

Cat costa biletul

Peste 100 de profesionisti, muzicieni, balerini, tehnicieni vor contribui la spectacolul "From Paris with Love".

Richard Clayderman este unul din cei mai iubiti artisti contemporani. A inregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vandute, 267 de discuri de aur si 70 de platina.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la preturile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei si 95 de lei, in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si, online, prin Eventim.

#Clayderman Bucuresti, #concert Clayderman, #Romania Clayderman , #Muzica