Robby Krieger si John Densmore, de la The Doors, au cantat din nou impreuna

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 17:40
982 citiri
Robby Krieger si John Densmore, de la The Doors, au cantat din nou impreuna
Sursa foto: ultimateclassicrock

Robby Krieger si John Densmore, fostii membri ai trupei The Doors, au cantat din nou impreuna, dupa o pauza de 15 ani, in cadrul evenimentului An Evening With the Doors, care a avut loc joi, in Los Angeles.

Cei doi au intrat intr-o disputa in urma cu zece ani, cand tobosarul John Densmore i-a dat in judecata pe chitaristul Robby Krieger si pe Ray Manzarek, care a decedat in mai 2013, in legatura cu planurile acestora de a porni in turneu sub denumirea de The Doors of the 21st Century.

Cei doi fosti membri ai trupei au sustinut un recital saptamana trecuta, in cadrul evenimentului An Evening With the Doors, unde a fost proiectat de asemenea apreciatul documentar din 2012 "Mr. Mojo Risin': The Story of L.A. Woman", de Martin R. Smith, despre inregistrarea celui de-al saselea album al formatiei.

Robby Krieger si John Densmore si-au amintit despre inregistrarea albumului din 1971, in timpul unei sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri, apoi au interpretat melodii devenite clasice ale trupei The Doors, printre care "People Are Strange" si "Love Me Two Times", informeaza express.co.uk.

"M-am distrat de minune, as face asta din nou, de cateva ori se poate", a declarat John Densmore pentru RollingStone.com, iar Robby Krieger a adaugat: "E ca mersul pe bicicleta, cred. Am cantat aceste cantece ani de zile fara el (Densmore, n.r.) si am avut atatia tobosari cu care am cantat, dar nimeni de fapt nu a cantat atat de corect ca el, deci este grozav."

Cei doi intentioneaza sa organizeze un concert omagial in onoarea lui Ray Manzarek, in februarie 2014, cand acesta ar fi implinit 75 de ani, insa "dificultatea este sa-i aducem pe toti impreuna intr-un singur oras, doar pentru o seara", a spus John Densmore.

#the doors, #densmore krieger , #Muzica