TuborgFest pregateste cea mai mare scena din Romania

Marti, 26 Iunie 2012, ora 16:59
1490 citiri
TuborgFest pregateste cea mai mare scena din Romania

Pregatirile pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii, festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City, au intrat pe ultima suta de metri.

Scena pe care vor urca, intre 29 iunie si 1 iulie, trupe precum Guns N' Roses, Machine Head, Evanescence, Godsmack, The Cult, Lacuna Coil, Heaven Shall Burn sau Celelalte Cuvinte va fi una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume si cu siguranta cea mai mare existenta in Romania. Aceasta a inceput sa fie montata de marti si va avea 18 metri inaltime, 25 de metri latime si 22 de metri in adancime. Constructia va dura trei zile si se va termina cu doar cateva ore inainte de inceperea concertelor.

Pana la momentul inceperii evenimentului, terenul care este destinat festivalului va fi ocupat de nu mai putin de 20 de camioane cu echipamente (dintre care opt ale trupei Guns N' Roses), precum si de o echipa de peste 200 de tehnicieni. Ei vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare si lumini, precum si efectele pirotehnice.

Sistemul de sonorizare implica folosirea a peste o suta de difuzoare de mare putere, care vor zgudui Romexpo in cele trei zile de festival, cu o putere combinata de peste 200.000 de wati. Instalatiile de lumini vor fi dispuse in mai multe configuratii, in functie de cerintele fiecarei trupe din festival. Instalarea sistemelor de sonorizare si lumini va consuma peste zece kilometri de cabluri.

Din arsenalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City nu vor lipsi efectele pirotehnice spectaculoase. Spectacolul trupei Guns N' Roses va fi cel mai spectaculos din acest punct de vedere.

Securitatea festivalului va fi asigurata de 400 de agenti de paza experimentati in gestionarea evenimentelor de mare anvergura. Ei vor asigura perimetrul festivalului de cand incepe montarea echipamentelor si pana la demontarea acestora.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

#scena TuborgFest, #festival TuborgFest iunie 2012, #formatii TuborgFest 2012 , #Muzica