Un nou inceput pentru Kylie Minogue cu albumul "Kiss me once"

Duminica, 16 Martie 2014, ora 09:00
1773 citiri
Un nou inceput pentru Kylie Minogue cu albumul "Kiss me once"
Sursa foto:Nex1.tv

Kylie Minogue a colaborat cu Jay-Z si Pharrell Williams pentru noul sau album, "Kiss me once", lansat vineri, 14 martie, album care reprezinta pentru diva pop australiana un nou inceput dupa mai bine de 25 de ani de cariera muzicala, conform unui material publicat de AFP.

Acesta este cel de-al 12-lea album de studiou din cariera lui Kylie si-i urmeaza LP-ului "Aphrodite", lansat in 2010.

"Acum doi ani am sarbatorit 25 de ani de muzica. Este o aniversare importanta de care sunt foarte mandra, dar inca de atunci am simtit ca am nevoie de o noua energie, de o schimbare", a declarat ea pentru presa, la Paris.

"Imi petrec foarte mult timp la Los Angeles si, din nefericire, m-am despartit (de modelul Andres Velencoso). Insa cea mai importanta schimbare are legatura cu managementul meu", a mai declarat ea.

Primul succes, "The Loco-Motion", lansat in 1987

Fosta actrita de televiziune devenita vedeta pop in 1987 cand a lansat celebra piesa "The Loco-Motion", a colaborat cu aceeasi echipa de management muzical inca de la varsta de 19 ani.

"Nu aveam nicio idee incotro sa ma indrept. Tot ceea ce stiam este ca am ajuns la varsta de 45 de ani. Asa ca mi-am spus ca poate a venit momentul sa-mi pun problema daca sa continui sa fac acelasi lucru", a sustinut ea.

Aceasta nu este prima schimbare de stil din cariera lui Kylie, care s-a mai reinventat de cateva ori de-a lungul anilor. Astfel, dupa ce a jucat rolul "printesei pop" naive si nevinovate de la inceputul carierei, frumoasa blonda cu ochii albastri a surprins in anii '90 cand a adoptat o imagine diferita, matura si melancolica, ilustrata de celebra colaborare cu Nick Cave. La inceputul anilor 2000 si-a schimbat din nou imaginea, renuntand la naivitate si puritate si adoptand un stil de "femeie fatala" odata cu lansarea unor piese precum "Spinning Around" sau "Can't get you out of my head".

Apoi, dupa o eclipsa provocata de problemele grave de sanatate cu care s-a confruntat - Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san - a revenit alaturi de regele hip-hopului american, Jay-Z, pentru a se lansa inca o data, cu o noua imagine.

Kylie Minogue a semnat un contract cu firma de management muzical a mogului hip-hop, Roc Nation, firma care se ocupa si de cariera Rihannei.

#The Loco Motion, #Minogue album, #Kylie Minogue , #Muzica