Cursuri de arta digitala: Dezvolta pasiunea copilului tau!

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
3400 citiri
Cursuri de arta digitala: Dezvolta pasiunea copilului tau!

Cursurile de arta digitala sau sedintele de pictura in parc, asistate de un profesor, sunt lucruri de care atat tu, cat si copilul tau puteti beneficia, incepand din luna iunie.

Poti sa-ti alegi singur programul de training dintre cursuri de desen, pictura sau arta digitala, cel din urma curs fiind primul de acest tip organizat in Romania.

Scoala "B&L ART", unde ii vei gasi pe cunoscutii artisti plastici Bogdan Mihai Radu si Liviu Mihai, care au o experienta de peste zece ani in pictura, grafica si desen, iti ofera tot sprijinul necesar daca ai astfel de inclinatii.

Cursurile acestei scoli sunt oferite sub forma de module tematice de pictura si desen sau workshopuri. Daca doresti sa te inscrii, ai la dispozitie trei pachete: "Bazele desenului", "Secretele culorii si pictura" si "Arta digitala", care incep in luna iunie. Cursurile pentru copii sau adulti urmaresc un program structurat de studiu si tin pe toata durata verii, in functie de optiunile doritorilor. Fiecare sesiune dureaza de la o luna pana la trei sau patru, cu posibilitate de prelungire, avand lunar 16 sedinte a cate patru ore pe saptamana.

Atelierele se adreseaza persoanelor care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod creativ dar si recreativ, iar grupele sunt alcatuite in functie de varsta, tinandu-se cont si de aptitudini.

Workshopurile sunt sedinte individuale, care se tin in weekend-uri sau in perioada vacantelor si urmaresc o anumita tema, tehnica.

Pachetul de cursuri "Bazele desenului" cuprinde sedinte speciale de studiu incepand cu figuri geometrice, trecand prin module intermediare de natura statica, pana la studiul dupa modelul viu. Tot in acest pachet intra si studiul de compozitie sau secretele aranjarii formelor in spatiul de lucru (plansa, panza). Pachetul "Bazele desenului" permite experimentarea tehnicilor diverse de desen si anume: desen in carbune, creion, penita si experimentarea desenului de linie sau pata.

"Secretele culorilor si pictura" incepe cu o parte teoretica si continua cu experimentarea fizica si cromatica, incluzand pictura pe panza sau pe carton. La inceput vei fi initiat in studiul culorii dupa natura statica, urmand ca apoi sa deprinzi notiuni de peisaj, iar la sfarsit ajungi la nivelul in care poti picta figura umana sau portretul.

"Arta digitala" se refera la tot ceea ce poti crea cu ajutorul calculatorului si al programelor grafice precum Photoshop, 3ds Max, Zbrush sau Corell. Daca alegi sa urmezi acest curs, vei invata sa creezi un afis, o carte de vizita, un pliant sau un banner, vei putea desena supereroi ai filmelor si ai benzilor desenate sau te poti pregati pentru un job de artist in industria de publicitate sau industria de jocuri video.

Scoala de pictura "B&L ART" permite un program flexibil si posibilitatea de a urma cursurile in parc sau intr-un atelier profesionist. Poti sa iti creezi singur programul de training dorit, pentru ca ai posibilitatea sa alegi orice curs care te intereseaza din cele trei module.

La sfarsitul cursurilor, pe langa diploma de recunoastere a implicarii, cele mai frumoase tablouri vor fi prezentate in cadrul unei expozitii. Abonamentul, in valoare de 150 sau 200 de euro, poate fi achitat in doua transe sau prin transfer bancar. Poti lucra cu materialele aduse de acasa.

Scoala "B&L ART" a fost inaugurata recent, oferind multiple oportunitati celor care decid sa ii urmeze cursurile.

"B&L Art" propune un nou concept creativ de pedagogie vizuala si dezvoltare armonioasa a personalitatii, adresandu-se atat parintilor care doresc sa completeze educatia artistica a copiilor, cat si adultilor care vor sa-si exprime hobby-urile sau talentele proprii prin dobandirea limbajului plastic.

#scoala de pictura, #B L ART, #cursuri scoala de pictura , #Pictura