Din Elvetia, in toata Europa: Cel mai mare tablou colectiv ajunge si in Romania

Luni, 24 Iunie 2019, ora 14:20
1900 citiri
Din Elvetia, in toata Europa: Cel mai mare tablou colectiv ajunge si in Romania
Foto: Facebook/Painting Room Basel

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie din fiecare cultura.

Proiectul poarta numele de #Togetherness si a inceput deja in Basel, Elvetia, urmatoarea oprire fiind chiar in Romania, la Bucuresti.

"Acoperind peretii atelierului Painting Room Bucuresti cu coli albe de hartie si punand in valoare forma si dimensiunea specifice spatiului nostru, aducem in Romania un nou concept: #togetherness. Este distractiv, plin de culoare si, cel mai important, este impresionant!", promit creatorii Painting Room Bucuresti, pe pagina dedicata evenimentului.

Ei te invita, intre 1 si 7 iulie, sa pictezi pe una dintre cele 42 coli de hartie ceea ce vei dori, continuand ceea ce au inceput cei de dinaintea ta sau incepand ceva complet nou.

Evenimentul se adreseaza absolut oricui, nu doar celor talentati la pictura, singura conditie de participare fiind sa iti rezervi un loc din timp.

Incepand din 2018, Painting Room Bucuresti, alaturi de peste 180 de ateliere Closlieu din intreaga lume, promoveaza prin Jocul Picturii mai multa autonomie, spontaneitate si entuziasm pentru toti copii, "de la 3 la 99 de ani".

Tinerii care au adus conceptul Closlieu in Romania au, astfel, un obiectiv clar. "Sa le oferim copiilor nostri o lume in care sa se joace si sa creeze mai mult, o lume in care sa nu fie judecati si ingraditi, o lume adaptata la un viitor incert in care puterea lor creatoare va face diferenta", spun acestia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Painting Room Bucuresti, #Jocul Picturii, #Togetherness Paintig Room, #cel mai mare tablou colectiv, #Cel mai mare tablou colectiv Romania, #cel mai mare tablou colectiv Europa , #Pictura