VERNISAJ expozitie de pictura CONEXIUNI SI SEMNE

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 13:14
1408 citiri
VERNISAJ expozitie de pictura CONEXIUNI SI SEMNE

Va invitam marti, 15 iulie 2014, orele 18:00, la vernisajul Expozitiei Colective "Conexiuni si Semne" care va avea loc la Galeria SENSO (parter si etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, Bucuresti.

Organizata de Catena Grup prin Programul Catena pentru Arta, in calitate de sponsor al evenimentului, "Conexiuni si Semne", noua manifestare de arta deschisa la Galeria SENSO este alcatuita din sase nuclee ale unor expozitii personale realizate de Anca Boeriu, Marius Burhan, Gelu Costea, Cristian Ditoiu, Eduard Duldner si Vasile Tolan. Un mecenat care nu tine seama de generatie, cunoastere si recunoastere publica, de viziune sau de abordare, ci de valoare, de dorinta de a conferi prestanta sociala meritata propriilor alegeri.

Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de criticul de arta Doina Pauleanu, director al Muzeului de Arta Constanta.

Ceea ce ii apropie pe cei sase artisti este seriozitatea demersului pe care il intreprind, cautarea netrucata a unor forme de exprimare compatibile cu vointa lor de reprezentare, dar si cu exigentele contemporane si autenticitatea. Conexiunile pot fi gasite in numarul mare al manifestarilor expozitionale inregistrate in tara si peste hotare, in comentariile critice laudative pe care opera lor le-a suscitat, in apartenenta la directii personale si ca atare privilegiate, de investigatie plastica, in respectul pentru mestesug, in calitatea si profunzimea cautarilor conceptuale; in ceea ce priveste semnele amintite in titlul manifestarii, acestea se individualizeaza si se disting in viziunea fiecarui participant, oferind privitorului posibilitati neingradite de alegere si apropiere.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 15 iulie - 10 septembrie 2014 si va fi deschisa de luni pana vineri intre orele 11.00 - 18.00.

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta este sponsor al evenimentului.

Va invitam sa vizionati imagini din expozitiile noastre anterioare accesand link-ul:

http://www.sensotv.ro/arte/categorie-arte-vizuale

Ne-am bucura si ne-ar onora deopotriva sa ne fiti alaturi la aceasta manifestare care va avea loc marti, 15 iulie 2014, orele 18:00 la Galeria SENSO.

#expozitie pictura, #vernisaj Conexiuni si semne , #Pictura