Actorii critica decizia Guvernului de a concedia directorii de teatre de peste 65 de ani

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 08:00
1023 citiri
Actorii critica decizia Guvernului de a concedia directorii de teatre de peste 65 de ani
Foto: Arhiva

Trei dintre cei mai importanti actori romani - Ion Caramitru, George Mihaita si Alexandru Arsinel au criticat Guvernul pentru emiterea ordonantei de urgenta care prevedere schimbarea managerilor de peste 65 de ani care se afla in fruntea institutiilor de cultura.

"Anul trecut am fost audiati la cerere in comisia de Cultura de la Senat si apoi la cea de la Camera Deputatilor in care, oficialmente, in numele UNITER-ului am participat alaturi de reprezentantii Primariei Generale a Capitalei, chiar a sefului pe cultura a orasului Bucuresti.

(...) Am cerut ca ordonanta sa fie modificata cu amendamentele pe care noi le-am cerut", a spus Ion Caramitru, pentru Mediafax.

Actorul are 71 de ani si este directorul Teatrului National Bucuresti.

Totodata, actorul George Mihaita, director al Teatrului de Comedie din Bucuresti, a precizat ca a fost audiat si el in comisiile pentru cultura ale Parlamentului, impreuna cu Ion Caramitru, unde parlamentarii le-au dat dreptate, adaugand insa ca ...citeste mai departe despre "Actorii critica decizia Guvernului de a concedia directorii de teatre de peste 65 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schimbare directori teatru 65 ani, #Guvern schimbare directori teatru , #Stiri Arta