Amatorii de Arta si Antichitati se pregatesc pentru Antique Market

Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 11:25
1119 citiri
Amatorii de Arta si Antichitati se pregatesc pentru Antique Market

Colectionarii si pasionatii de antichitati se pregatesc pentru inca o editie in care istoria va avea ocazia sa-si spuna povestile vizitatorilor in cadrul Targului de Obiecte de Arta si Antichitati Antique Market.

Evenimentul va avea loc intre 17 si 21 septembrie, la Centrul Expozitional ROMEXPO, printre obiectele prezentate pe parcursul celor patru zile de targ aflandu-se piese de mobilier, tablouri, ceasuri, carti, masini sau decoratiuni.

Consola Colonna este unul din exponatele ce trebuie remarcate la standul Supreme Gallery. Obiect al epocii baroce, a apartinut uneia dintre cele mai vechi familii din Roma, ale carei origini dateaza inca din secolul al XII-lea si ai carei descendenti pot fi cunoscuti si astazi. Provenind din Palatul "Principe Colonna", Consola cu acelasi nume, se remarca prin forme elegante ce se concretizeaza in doua lujere convergente, sculptate in stilul epocii din care face parte: baroc roman.

Tot in standul Supreme Gallery, vizitatorii vor regasi o pereche de scaune unicat, ce apartin creatorului elvetian Carlo Rampazzi. Diferitele esente de lemn folosite ca insertii pe picioarele celor doua scaune, completeaza prin dinamism si culoare cele doua piese caracterizate in principal de rafinament si originalitate.

In aceeasi perioada cu Antique Market, vor mai avea loc Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii - BIFE-SIM si Targul de Produse Traditionale

Programul de vizitare este intre orele 10:00 si 18:00 in perioada 17 - 20 septembrie si 10:00 - 16:00 pe 21 septembrie. Pentru mai multe detalii despre eveniment, cei interesati pot accesa www.antiquemarket.ro.

#Antique Market 2013, #targ antichitati Romexpo, #targ obiecte arta, #obiecte epoca baroca , #Stiri Arta