Artista romanca, pe prima pagina a presei britanice: Magica Teodora Gheorghiu

Vineri, 16 Mai 2014, ora 08:50
1058 citiri
Artista romanca, pe prima pagina a presei britanice: Magica Teodora Gheorghiu
Foto: Inverneprice

Daca pana acum presa britanica punea pe prima pagina numai lucuri negative despre Romania, iata ca a venit momentul ca adevarata cultura romaneasca sa impresioneze la Londra.

Astfel, este prezentata Teodora Gheorghiu, o cantareata de opera care a urcat treptele performantei artistice, ducand mai departe stafeta de la Hariclea Darclee sau Angela Gheorghiu.

Soprana Teodora Gheorghiu se pregateste pentru debutul sau pe o scena britanica in cadrul Festivalului Glyndebourne, in noua productie lirica, opera "Der Rosenkavalier" a lui Richard Strauss, potrivit The Telegraph.

In ultimul secol, Romania a produs o succesiune extraordinara de soprane lirice: nume notabile ale acestei culturi bogate, care au inclus pe Hariclea Darclee (prima interpreta a operei Tosca), Virginia Zeani, Ileana Cotrubas si Angela Gheorghiu.

Cea mai recenta voce este Teodora Gheorghiu, care nu are nicio legatura de rudenie cu Angela Gheorghiu. Sensibila si cu un timbru vocal de exceptie, artista este ...citeste mai departe despre "Artista romanca, pe prima pagina a presei britanice: Magica Teodora Gheorghiu (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#soprana Teodora Gheorghiu Anglia, #debut Anglia Teodora Gheorghiu, #festival opera Teodora Gheorghiu, #Teodora Gheorghiu presa britanica , #Stiri Arta