Cele mai furate carti din librarii in 2015

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 19:52
1161 citiri
Cele mai furate carti din librarii in 2015
Foto: LibHumanitas

Volumele "Cronica de Cotroceni", de Adriana Saftoiu, "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, si cele din seria "Cincizeci de umbre ale lui Grey/Fifty Shades of Grey", de E. L. James, se numara printre cele mai furate carti din librarii in anul 2015.

Fie ca nu au bani suficienti sa isi achizitioneze titlurile preferate, fie ca vor sa puna bazele unei afaceri profitabile, hotii de carti nu s-au sfiit nici in 2015 sa puna la incercare vigilenta librarilor.

Desi cele mai multe librarii au implementat sisteme de securitate solide, care "le dau batai de cap" hotilor, se pare ca, la sfarsit de an, tot mai apar minusuri in inventar. In 2015, cei care "au uitat" sa plateasca cartile luate din librarii au avut gusturi variate. Astfel, nu doar cartile de beletristica au reprezentat o atractie pentru hotii de volume, dar si cele de medicina si drept.

Cele mai furate carti din librariile Humanitas sunt si cele mai vandute, au declarat reprezentantii companiei. Astfel, in topul celor mai furate ...citeste mai departe despre "Cele mai furate carti din librarii in 2015" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti furate librarii, #romani carti furat librarii , #Stiri Arta